Σόλων Τσούνης: Τι είπε για το τέλος της σειράς  «Το Σόι σου»
Media

Σόλων Τσούνης: Τι είπε για το τέλος της σειράς «Το Σόι σου»

Ο Σόλων Τσούνης πρωταγωνιστεί στη σειρά του Alpha, «Το Σόι σου». 

Η σειρά φέτος ρίχνει αυλαία, μετά από πέντε χρόνια και ο ηθοποιός αποκάλυψε πως νιώθει, και πως αντέδρασαν όταν τους ενημέρωσαν ότι «Το Σόι σου» ολοκληρώνεται φέτος.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας, ο Διονύσης και η Αλίνα καλούνται να αποφασίσουν αν θα μετακομίσουν σε δικό τους σπίτι στα βόρεια προάστια. Ήρθε επιτέλους η στιγμή για τον Διονύση να απογαλακτιστεί;

«Κατά κάποιο τρόπο, ναι. Το έχει κάνει ήδη και έχοντας αποκτήσει και παιδί, θέλει να ζήσει σε ένα δικό του χώρο με την Αλίνα. Η Χαρούλα και ο Βαγγέλης είναι αρκετά παρεμβατικοί, λόγω της αγάπης που έχουν για τα παιδιά τους»

Για τους γονείς του είναι πιο δύσκολο να δεχτούν την απόφαση του απ' ό,τι με τις κόρες τους;

«Το ίδιο πράγμα είναι. Τους είχε μείνει μόνο αυτός στο σπίτι και θέλουν να είναι κοντά στο γιο τους, τη νύφη και το εγγόνι τους»

Ο Διονύσης και η Αλίνα πάντως βλέπουν με θετική ματιά τη μετακόμιση στην Κηφισιά.

«Ναι, γιατί είναι ευκαιρία. Στην αρχή, βέβαια, δεν το βλέπουν και τόσο θετικά, γιατί θα είναι μακριά από το Αιγάλεω. Στη συνέχεια, βλέπουν πως το σπίτι που ανήκει σε μια φίλη της Αλεξάνδρας, η οποία τους κάνει και καλύτερη τιμή, είναι πολύ ωραίο και τους γοητεύει, γιατί είναι σε μια περιοχή με πράσινο, οπότε το παιδί θα είναι κοντά στη φύση»

Τι επιστρατεύουν η Χαρούλα με τον Βαγγέλη για να τους πείσουν για το αντίθετο;

«Προσπαθούν να βρουν αυτοί σπίτι στο Αιγάλεω για να μείνουν τα παιδιά κοντά τους, αλλά δεν τα καταφέρνουν. Και η Χαρούλα κάνει κάποιες... κομπίνες για να δείξει στο γιο της ότι χωρίς αυτήν κοντά τους τα πράγματα θα είναι δύσκολα. Αλλά ο Διονύσης και η Αλίνα δεν μασάνε»

Σε αιφνιδίασε η απόφαση του Alpha να τελειώσει μια σειρά που πήγαινε πολύ καλά;

«Όχι ακριβώς. Ήμασταν πέντε χρόνια στον αέρα. Δεν αιφνιδιάστηκα, απλώς είναι πάντα δύσκολο να αποχωριστείς κάτι που έχει πάρει τόσο πολύ χρόνο από τη ζωή σου. Για πέντε χρόνια, είμαι για δέκα ώρες κάθε μέρα με αυτούς τους ανθρώπους που τους αγαπώ πολύ και ξαφνικά η σκέψη ότι δεν θα τους βλέπω είναι στενόχωρη. Όμως, κατανοώ την απόφαση της παραγωγής να μη συνεχίσει και να κάνει και άλλα πράγματα. Σίγουρα αντέχαμε όλοι κι άλλη σεζόν, αλλά ένα ωραίο χαρακτηριστικό της δουλειάς μας είναι ότι κάνουμε συνέχεια αλλαγές»

Τι θα ακολουθήσει τηλεοπτικά;

«Είμαι σε συζητήσεις. Θα ήθελα να κάνω κάτι τελείως διαφορετικό από τον Διονύση, αλλά βλέποντας και κάνοντας. Ευελπιστώ αυτόν το μήνα να δείξει. Αν δεν προκύψει κάτι που να μου αρέσει και ένα διάλειμμα είναι θεμιτό» εξήγησε στο 7μέρεςtv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved