Το Τατουάζ: Αυτή κι αν είναι έκπληξη! Δεν πάει ο νους σας τι αποκάλυψε η «Αθηνά»! (Video )
Media

Το Τατουάζ: Αυτή κι αν είναι έκπληξη! Δεν πάει ο νους σας τι αποκάλυψε η «Αθηνά»! (Video )

Η υπαστυνόμος Αθηνά του Τατουάζ έκανε μία αποκάλυψη που σίγουρα θα χαροποιήσει τους τηλεθεατές!

Η Ιφιγένεια Πιερίδου η οποία υποδύεται την Αθηνά και περνά δύσκολα μετά το θάνατο του αγαπημένου της, Νικόλα στο Τατουάζ μίλησε στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» τόσο για το τέλος της πιο πετυχημένης σειράς, που ρίχνει αυλαία σε λίγες μέρες, αλλά έκανε και μία αποκάλυψη για το τι θα κάνει μετά το τέλος του Τατουάζ!

Η Ιφιγένεια είπε στον Γρηγόρη Μπάκα και στην εκπομπή του Star «Στη φωλιά των Κου Κου»: «Η Ιφιγένεια δεν έχει σχεδόν καμία σχέση με τον ρόλο που υποδύομαι, την Αθηνά. Είμαι καλά και δουλεύω, δεν προλαβαίνω να κάνω τίποτα άλλο. Αν έχω χρόνο γυμνάζομαι, μαγειρεύω, πάω ταξίδια. Πριν το “Τατουάζ” δίδασκα χορό και ασχολούμαι με το μοντελινγκ. Νιώθω παρά πολύ ευγνώμων για την αγάπη του κόσμου. Για έμενα αυτό το συναίσθημα είναι πρωτόγνωρο και το απολαμβάνω! Ήρθε όντως πολύ ξαφνικά το “Τατουάζ” και τελειώνει παρά πολύ όμορφα. Δεν γνώριζα τον Ανδρέα Γεωργίου. Έμαθε ότι είμαι αδερφή της Έλενας και με πήρε τηλέφωνο. Πήγα στο κάστινγκ και σε 4 μέρες ξεκινήσαμε γυρίσματα! Σε 4 μέρες γύρισε η ζωή μου τούμπα! Μένω μόνιμα στην Κύπρο. Τα γυρίσματα γίνονται κυρίως εκεί και βολεύει!»!

Και στη συνέχεια αποκάλυψε την πρόταση που έχει δεχθεί από τον Ανδρέα Γεωργίου και θα σας εντυπωσιάσει! Δείτε το σχετικό και αποκαλυπτικό απόσπασμα με τις δηλώσεις της νεαρής ηθοποιού!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved