Μετά τα Μεσάνυχτα: Συγκλονίζει ο Λυκουρέζος εξιστορώντας τη στιγμή του θανάτου της Λάσκαρη (video)
Media

Μετά τα Μεσάνυχτα: Συγκλονίζει ο Λυκουρέζος εξιστορώντας τη στιγμή του θανάτου της Λάσκαρη (video)

Μετά τα μεσάνυχτα: Καλεσμένος της Ελεονώρας Μελέτη στην εκπομπή της βρέθηκε ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξανδρος Λυκουρέζος, ο οποίος έδωσε μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη μιλώντας για όλα. 

Ο γνωστός ποινικολόγος αναφέρθηκε αρχικά στην πλούσια δικηγορική του πορεία δηλώνοντας περήφανος που ανέλαβε το γραφείο που είχε ανοίξει ο παππούς του το 1910. Τόνισε όμως πως το δικηγορικό γραφείο θα κλείσει με το όνομά του καθώς δεν υπάρχει διάδοχος.

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος αναφέρθηκε στην πρώτη σύζυγό του και τα παιδιά που έχει αποκτήσει μαζί της.

Συγκινημένος, επίσης, μίλησε για τα 41 χρόνια κοινού βίου του με την αξέχαστη Ζωή Λάσκαρη, η οποία έφυγε από τη ζωή στις 18 Αυγούστου του 2017. Αναφερόμενος στο ξεκίνημα του έρωτά τους, ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά πως «κεραυνοβολήθηκε» με το που την πρωτοαντίκρυσε, αν και δεν είχε δει, μέχρι τότε, καμία ταινία της, όπως παραδέχτηκε.

Θυμήθηκε επίσης τη στιγμή που ενημερώθηκε για τον θάνατό της, και παραδέχτηκε πως η απουσία της τάραξε τις ισορροπίες μέσα στην οικογένειά του, δηλώνοντας βαθύτατα θλιμμένος για τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην κόρη του, Μαρία - Ελένη Λυκουρέζου, και τη Μάρθα Κουτουμάνου.

Στις παρακάτω φωτογραφίες αποκαλύπτονται τα λεγόμενά του, όσον αφορά στον θάνατο της μεγάλης ηθοποιού.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο τι αποκάλυψε ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, φανερά φορτισμένος συναισθηματικά:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved