MasterChef: Η Σπυριδούλα αποκάλυψε γιατί ήθελε να κερδίσει - Και δεν είναι αυτό που φαντάζεστε!
Media

MasterChef: Η Σπυριδούλα αποκάλυψε γιατί ήθελε να κερδίσει - Και δεν είναι αυτό που φαντάζεστε!

Η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη, που έγινε γνωστή από το Master Chef αποκάλυψε τον λόγο που ήθελε να κερδίσει το μεγάλο έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Μπορεί να μη στέφθηκε «η πρώτη Ελληνίδα Master Chef», όμως, κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το γεγονός ότι συζητήθηκε και συνεχίζει ακόμα να συζητιέται περισσότερο από όλους τους παίκτες.

Πριν γίνει ο τελικός σε είδαμε να δηλώνεις πως ήσουν η πρώτη Ελληνίδα MasterChef. Γιατί το είπες αυτό;

Εννοούσα ότι, αν έβγαινα και κέρδιζα, θα ήμουν η πρώτη Ελληνίδα MasterChef, χωρίς να γνωρίζω όμως ότι στην Αγγλία είχε κερδίσει γυναίκα. Πίστευα ότι θα τα κατάφερνα.

Επίσης, σε βλέπαμε να φωνάζεις πολύ στους συμπαίκτες σου, σε βαθμό υστερίας. Έτσι είσαι και στη ζωή σου;

Δεν τους φώναζα για να τους επιπλήξω ή για να τους μαλώσω. Φώναζα για να ακουστώ! Ήμασταν σε έναν χώρο, όπου δούλευαν πολλές κουζίνες ταυτόχρονα, υπήρχαν πολλά άτομα κι έπρεπε να φωνάξω για να με ακούσουν. Δεν τους έκανα παρατήρηση. Βγήκε κάπως αλλιώς αυτό. Είμαι υπερβολική ως χαρακτήρας, κι αυτό μάλλον βγήκε προς τα έξω.

Θεωρείς ότι σου έκανε κακό το «MasterChef»;

Όχι, σε καμία περίπτωση. Θα το έκανα ξανά 100%. Δεν αδικήθηκα, απλά ό,τι δίνεις παίρνεις. Υπήρχε έντονα το στοιχείο του reality. Λογικό είναι, δεν γίνεται να μας δείχνει συνέχεια να μαγειρεύουμε, θα βαριόταν κι ο κόσμος δηλαδή. Για τον τηλεθεατή δεν θα είχε νόημα. Όμως, δεν πιστεύω ότι μου έκανε κακό το παιχνίδι. Πέρασα πολύ καλά. Το τι λέει το κοινό μετά, βέβαια, αυτό είναι ένα άλλο θέμα…

Ποια ήταν η μεγαλύτερη δυσκολία που αντιμετώπισες στη ζωή σου;

«Όπως σου είπα, πέρασα δύσκολα. Η πιο δύσκολη φάση ήταν, όταν ήμουν 12 ετών και χώρισαν οι γονείς μου. Ένας δύσκολος κι επώδυνος χωρισμός. Επηρεάστηκα πολύ. Και ψυχολογικά επηρεαστήκαμε με τα αδέρφια μου, αλλά και οικονομικά. Ήταν μία πολύ άσχημη κατάσταση. Κι αν σκεφτείς ότι ήμουν σε τρυφερή ηλικία, καταλαβαίνεις πόσο δύσκολο ήταν. Ο χωρισμός των γονιών μου, μου άφησε πολλά σημάδια. Εγώ ήθελα να κερδίσω το παιχνίδι, όχι μόνο για να είμαι η πρώτη Ελληνίδα MasterChef, αλλά και για να πάρω τα λεφτά. 50.000 ευρώ σήμερα, σου αλλάζουν τη ζωή. Κακά τα ψέματα. Είμαι 24 ετών κι έχω χρέη.» είπε χαρακτηριστικά στο περιοδικό Down Town!

Τι εννοείς;

Είχα κάνει στο παρελθόν μία προσωπική επιχειρηματική προσπάθεια. Ήταν κάτι οικογενειακό. Αυτό άφησε χρέη σε μένα, για τα οποία δεν ευθύνομαι απαραίτητα εγώ, αλλά είναι δύσκολο. Πάλευα για να κερδίσω και τα χρήματα, γιατί θα μου έλυναν τα χέρια. Μα, γι’ αυτό με καταδίκασαν μέσα στο παιχνίδι, επειδή είπα ότι χρειάζομαι αυτά τα λεφτά για να ξεχρεώσω.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved