Elif: Δυστυχία και σπαραγμός! Ο Σελίμ ανακοινώνει τα άσχημα νέα στην οικογένεια (Photos)
Media

Elif: Δυστυχία και σπαραγμός! Ο Σελίμ ανακοινώνει τα άσχημα νέα στην οικογένεια (Photos)

Νέες συνταρακτικές εξελίξεις θα παρακολουθήσουμε σήμερα (13-06) στο νέο επεισόδιο της σειράς Elif.

Στο επεισόδιο Τετάρτης είδαμε:


Η Ασουμάν λέει στην Τουγτσέ πως η Αρζού λέει τα λάθος πράγματα γιατί λείπει πολύ καιρό από κοντά της αλλά την αγαπάει πολύ. Της λέει επίσης πως ο Κενάν και όλοι στην οικογένεια ανησύχησαν πολύ για εκείνη και την πείθει να επιστρέψει στο σπίτι. Όταν μπαίνει στο σπίτι, η Τουγτσέ χαίρεται επειδή διαπιστώνει πως όλοι ανησύχησαν για εκείνη και την αναζητούσαν.

Ο Κεμάλ πηγαίνει στην Εμπρού και τη ρωτάει που είναι η Ασουμάν. Όταν η Εμπρού του απαντάει πως δεν έχουν μιλήσει, ο Κεμάλ της δείχνει το κινητό της Ασουμάν με την κλήση της. Η Εμπρού του λέει πως πράγματι της τηλεφώνησε αλλά η Ασουμάν δεν απάντησε. Όταν ο Κεμάλ της βάζει τις φωνές, επεμβαίνει η Ράμπια, η μητέρα της Εμπρού και του λέει πως θα πρέπει εκείνος να σκεφτεί το ρόλο που έπαιξε στη φυγή της Ασουμάν και τον διώχνει.

Η Ασουμάν πανικοβάλλεται όταν διαπιστώνει πως ξέχασε το τηλέφωνο στο σπίτι της. Με τη δικαιολογία πως θα πάει την Τουγτσέ στο σχολείο, πηγαίνει στο σπίτι της για να πάρει το τηλέφωνο αλλά βλέπει πως ο Κεμάλ είναι εκεί. Όταν επιστρέφει σπίτι με την Τουγτσέ βγάζουν μια selfie φωτογραφία. Η Ασουμάν προτείνει να στείλουν τη φωτογραφία στην Αρζού και η Τουγτσέ συμφωνεί. Η Ιντζί έχει πυρετό και η Ελίφ κάνει ό,τι μπορεί για να τη βοηθήσει.

Η Ζεϊνέπ έχει πεσμένο ηθικό και φοβάται να πάει στο γιατρό. Ο Σελίμ και η Τουλάι προσπαθούν και τελικά καταφέρνουν να την πείσουν να πάνε στον γιατρό. Η Μελέκ αρχίζει να δέχεται παραγγελίες και από άλλα εστιατόρια. Η Φεριντέ και ο Μουράτ δουλεύουν σκληρά για να τη βοηθήσουν. Ο Ζουμπεχίρ και ο Καμίλ πηγαίνουν στο σπίτι του Κεμάλ για να παίξουν χαρτιά αλλά εκείνος τους λέει πως δεν θα επαναληφθεί αυτό.

Όταν το ακούει η Ελίφ συνειδητοποιεί πως δεν θα ξαναδεί τον Βεϊσέλ και είναι στενοχωρημένη. Αποφασίζει πως δεν έχει πια άλλη επιλογή από το να το σκάσει και να πάει στην αστυνομία…

Οι εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο (13-06) είναι συγκλονιστικές.

Δείτε τη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232100