Σταύρος Νικολαΐδης: «Δεν είμαι από αυτούς που λένε εγώ θέλω να κάνω κάτι τελείως διαφορετικό» (Pics)
Media

Σταύρος Νικολαΐδης: «Δεν είμαι από αυτούς που λένε εγώ θέλω να κάνω κάτι τελείως διαφορετικό» (Pics)

Ο Σταύρος Νικολαΐδης συμμετέχει με επιτυχία στην παράσταση «Η νεράιδα και το παλικάρι».

Πώς αισθάνεται που είναι μέρος μιας θεατρικής παράστασης που σημειώνει επιτυχία, καθώς θα συνεχιστεί και μέσα στο καλοκαίρι;

«Η επιτυχία πάντα δίνει χαρά στους συντελεστές, πόσω μάλλον όταν ξεχωρίζει και ο δικός σου ρόλος. Ξεκινάμε νέα περιοδεία. Αυτήν τη φορά θα πάμε σε Αίγιο, Πάτρα, Κύπρο και Κρήτη»

Θεωρεί ότι κατάφερε να δώσει στον ρόλο του ενωμοτάρχη μια διαφορετική προσέγγιση;

«Κοιτάξτε, δεν είμαι από αυτούς που λένε εγώ θέλω να κάνω κάτι τελείως διαφορετικό. Όσες φορές έχει τύχει να υποδυθώ ρόλους από ελληνικές ταινίες φροντίζω να κρατώ τα καλά στοιχεία του ηθοποιού που πρωτόπαιξε τον ρόλο και στη συνέχεια τον εμπλουτίζω και με δικά μου στοιχεία. Σημειωτέον ότι ο ρόλος έχει μεγαλώσει και έχει γίνει πιο σημαντικός».

Η Μαρία Κορινθίου θυμίζει καθόλου ως Κατερινιώ την Αλίκη Βουγιουκλάκη; «Και ναι και όχι. Εμφανισιακά φροντίσαμε να θυμίζει γιατί είναι πολύ χαρακτηριστική η εικόνα της Αλίκης σε αυτήν την ταινία. Από την άλλη, όμως, η Μαρία είναι πιο αντράκι, κάτι που δεν το είχε η Βουγιουκλάκη που ήταν πιο κοριτσάκι. Και επειδή ο ρόλος της Κατερινιώς έχει αυτόν τον τσαμπουκά που λέμε, νομίζω ότι της ταιριάζει γάντι της Μαρίας», λέει ο ηθοποιός στο Tv Έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved