MasterChef: Δε φαντάζεστε τι έκανε η Ασημίνα Ουστάλλι πριν μπει στο ριάλιτι (Video & Photos)
Media

MasterChef: Δε φαντάζεστε τι έκανε η Ασημίνα Ουστάλλι πριν μπει στο ριάλιτι (Video & Photos)

H Ασημίνα Ουστάλλι είναι μία από τις διαγωνιζόμενες του MasterChef που μπορεί να μην έφθασε στον τελικό του ριάλιτι μαγειρικής, αλλά σίγουρα έκλεψε τις εντυπώσεις τα έχει κλέψει τις εντυπώσεις όχι μόνο με τις μαγειρικές της ικανότητές, αλλά και με την εξωτερική της εμφάνιση.

Η Ασημίνα ήταν με την ομάδα του Σωτήρη Κοντιζά και όλοι είχαν να λένε για το αψεγάδιαστο κορμί της και το λαμπερό πρόσωπό της.

Η Ασημίνα η οποία είναι μία κούκλα, πριν μπει στο MasterChef, είχε παίξει σε βίντεο κλιπ. Και μετά το ριάλιτι έπαιξε πάλι σε βίντεο κλιπ.

Σε ένα ρόλο και ένα πρότζεκτ μακριά από αυτό του Master Chef πρωταγωνίστησε η Ασημίνα Ουστάλλι. Τώρα πρωταγωνιστεί σε ενα βίντεο κλιπ που δίνει ένα δυνατό κοινωνικό μήνυμα για τις κακοποιημένες γυναίκες.

Η σεφ συμμετείχε στο βίντεο κλιπ του καλλιτέχνη GPapa για το τραγούδι του «Not Alone» («Δεν είσαι μόνη»).

Το τραγούδι αφορά μία αληθινή ιστορία με θέμα την κακοποίηση γυναικών. Η Ασημίνα υποδύεται μία γυναίκα που υπομένει κακοποίηση, χωρίς να μιλάει σε κανέναν. Ένα τραγικό συμβάν όμως θα αλλάξει την κατάσταση αυτή και θα την αναγκάσει να μιλήσει για αυτό το πρόβλημα που τόσο καιρό αντιμετώπιζε.

Το τραγούδι αναφέρεται στην αληθινή ιστορία της «Μία», η οποία για οχτώ ολόκληρα χρόνια κακοποιούνταν από τον άνδρα της χωρίς να ζητά βοήθεια, με τραγικό αποτέλεσμα να χάσει το παιδί που κυοφορούσε.

Το βίντεο κλιπ κλείνει με το μήνυμα «Σταματήστε τη βία κατά των γυναικών».

Ο Γιώργος Παπαβασιλείου, δηλαδή ο GPapa μίλησε για το βίντεο κλιπ αλλά και την Ασημίνα Ουστάλλι που την ξέρει εδώ και πέντε χρόνια και δείτε τι αποκάλυψε!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved