Μετά τα μεσάνυχτα: Αυτοί είναι οι αποψινοί καλεσμένοι της Ελεονώρας Μελέτη
Media

Μετά τα μεσάνυχτα: Αυτοί είναι οι αποψινοί καλεσμένοι της Ελεονώρας Μελέτη

Απόψε λίγο «Μετά τα μεσάνυχτα», η Δούκισσα Νομικού συναντά την Ελεονώρα Μελέτη για μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Έξι μηνών έγκυος, κομψή και λαμπερή η Δούκισσα Νομικού έρχεται πιο αποκαλυπτική και πιο όμορφη από ποτέ!


Η γνωστή παρουσιάστρια διηγείται τη ζωή της από τα παιδικά της χρόνια μέχρι τη στιγμή που κράτησε για πρώτη φορά στην αγκαλιά της τον γιο της. Μιλά για τους γονείς της που της έδωσαν πολλή αγάπη και στήριξη, αναφέρεται στην απόφασή της να πάρει μέρος στα Καλλιστεία και στο πώς της άνοιξαν τον δρόμο για μια καριέρα στη μικρή οθόνη.

Επίσης, αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές τη γνωριμίας της με τον άνδρα της και περιγράφει τη νέα της καθημερινότητα ως πολυάσχολη σύζυγος και μαμά. Τέλος, εξομολογείται αν της λείπει η τηλεόραση αλλά και τι σχεδιάζει μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της.

Αμέσως μετά, ο ποδοσφαιριστής Βαγγέλης Μόρας καταθέτει την ψυχή του μέσα από μια κουβέντα που θα συγκινήσει. Έχοντας ζήσει πολλά χρόνια στο εξωτερικό, διαγράφοντας μια πλούσια ποδοσφαιρική καριέρα και δημιουργώντας μια ευτυχισμένη οικογένεια, έρχεται μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής του. Κλήθηκε να στηρίξει τον αδελφό του, χαρίζοντάς του μυελό των οστών, καθώς εκείνος αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας. Και ενώ όλοι ήταν αισιόδοξοι, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν καλά.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής καθηλώνει, μιλώντας για τη συγκινητική ιστορία της οικογένειάς του, η οποία έδωσε άλλο νόημα στη ζωή του και τον έκανε να αφοσιωθεί στην ενημέρωση γύρω από το σημαντικό θέμα της δωρεάς.

«Μετά τα μεσάνυχτα», με την Ελεονώρα Μελέτη, απόψε στις 00:15

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved