Elif: Τα ψέματα και η επίθεση με μαχαίρι (photos)
Media

Elif: Τα ψέματα και η επίθεση με μαχαίρι (photos)

Η καλοσύνη του Σελίμ και η προσπάθεια του να προστατεύσει την Πελίν, τον φέρνουν αντιμέτωπο με πολύ επικίνδυνες καταστάσεις.

Ο Κοράι, ο πρώην σύντροφός της, του επιτίθεται δύο φορές με μαχαίρι και ο Σελίμ αρχίζει να λέει ψέματα στη Ζεϊνέπ για τις συναντήσεις του με την Πελίν.

Πάρα πολλές οι εξελίξεις στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά Elif.

Άθελα του, ο Σελίμ πρόκειται να μπλεχτεί σε μία πολύ επικίνδυνη υπόθεση. Οι αγνές διαθέσεις του θα τον βάλουν σε μεγάλες περιπέτειες, που μπορεί να του κοστίσουν τόσο στον γάμο του Ζεϊνέπ όσο και στη σωματική του ακεραιότητα.

Όλα ξεκινούν στην προσπάθεια του Σελίμ να σώσει την Πελίν από την εκδικητική μανία του συντρόφου της, του Κοράι.
Ο τελευταίος δεν μπορεί να ξεπεράσει το χωρισμό του από την κοπέλα και επιχειρεί να τη χτυπήσει με το αυτοκίνητο.
Ο Σελίμ είναι μάρτυρας του περιστατικού και σώζει τη φίλη του την τελευταία στιγμή.
Αργότερα, ο ίδιος προσπαθεί να πείσει την Πελίν να καταγγείλει τον πρώην φίλο της στην Αστυνομία, αλλά εκείνη δεν θέλει ζητώντας του, μάλιστα, να μείνει το θέμα μεταξύ τους.
Από την άλλη, η Ζεϊνέπ δεν τα πάει καλά στις εξετάσεις της γιατί η Πελίν της είχε δώσει λάθος σημειώσεις.

Η κοπέλα πιστεύει πως το έκανε επίτηδες, αλλά ο Σελίμ θεωρεί πως το έκανε από λάθος.

Την ίδια στιγμή, η Πελίν εξομολογείται στη Φεραγιέ πως ο Κοράι προσπάθησε να τη χτυπήσει με το αυτοκίνητο του και ο Σελίμ της έσωσε τη ζωή.

Παραδέχεται πως δεν μπορεί να ξεπεράσει τον Σελίμ και η Φεραγιέ ανησυχεί για την εμμονή που έχει μαζί του.

Την επόμενη μέρα, ο Κοράι βρίσκει την Πελίν στην είσοδο της σχολής και τη ρωτάει ποιος ήταν αυτός που την έσωσε. Εκείνη του απαντάει πως είναι κάποιος που την αγαπάει πολύ και ο νεαρός γίνεται έξαλλος. Περιμένει στην είσοδο και όταν βλέπει τον Σελίμ του ζητάει να μείνει μακριά από την Πελίν.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί πώς έγινε η επίθεση με το μαχαίρι:

Τα ψέματα στη Ζεϊνέπ φέρνουν ρήξη

Η Πελίν τηλεφωνεί στη Φεραγιέ και της λέει όλα όσα συνέβησαν.

Η Φεραγιέ της λέει πως άκουσε στη σχολή να συζητούν πως η σχέση του Σελίμ και της Ζεϊνέπ περνάει κρίση και αυτό δίνει ελπίδες στην Πελίν, η οποία σκοπεύει να προσεγγίσει ξανά τον Σελίμ.

Μάλιστα, σκέφτεται να αγοράσει ένα ωραίο δώρο στον Σελίμ με αφορμή τα γενέθλια του, που πλησιάζουν.

Συγχρόνως, η Ζεϊνέπ περιμένει τον Σελίμ, αλλά δεν έχει ιδέα για όσα έχουν συμβεί. Όταν εμφανίζεται ο νεαρός με σημάδια στο πρόσωπο, τον ρωτάει τι έγινε. Ο Σελίμ της λέει πως δήθεν τσακώθηκε με έναν οδηγό στην κίνηση και πως δεν είναι κάτι σημαντικό. Εκείνη προσπαθεί να περιποιηθεί τις πληγές του, αλλά ο Σελίμ της βάζει τις φωνές, με την κοπέλα να απορεί για τη συμπεριφορά του.

Τις επόμενες ημέρες η Ζεϊνέπ ετοιμάζει ένα πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια του Σελίμ, αλλά σε εκείνον συμπεριφέρεται σαν να τα έχει ξεχάσει.

Ο νεαρός, όμως στενοχωριέται καθώς πιστεύει πως τον έχει ξεχάσει. Κάποια στιγμή, η Πελίν καλεί τον Σελίμ να πάνε για καφέ. Του λέει με κλάματα πως μίλησε με τον Κοράι, αλλά δεν κατάφερε να τον πείσει να την αφήσει ήσυχη και έτσι πήγε στην Αστυνομία. Ο Σελίμ προσπαθεί να της συμπαρασταθεί και την αγκαλιάζει για να την ηρεμήσει.

Δεν έχει αντιληφθεί, όμως, πως ο Μουράτ τους βλέπει μαζί και νιώθει θυμό και λύπη ταυτόχρονα. Αργότερα, την ίδια μέρα, η Φεραγιέ συναντάει τον Κοράι και προσπαθεί να τον λογικέψει και να του δώσει να καταλάβει πως η Πελίν δεν θέλει να είναι πια μαζί του, αλλά εκείνος δεν παραιτείται από τη διεκδίκηση της. Όταν φεύγει ο Κοράι, έρχεται η Πελίν.

Όταν μαθαίνει τι έκανε, η Φεραγιέ της λέει πως ο μόνος τρόπος για να έρθει κοντά στον Σελίμ είναι μέσω του Κοράι και πως είπε στον Σελίμ πως κατήγγειλε στην Αστυνομία τον πρώην της ενώ στην πραγματικότητα δεν το έκανε ποτέ.

Η Ζεϊνέπ περιμένει με ανυπομονησία να δώσει στον Σελίμ το δώρο για τα γενέθλια του, ενώ ο Σελίμ είναι λυπημένος επειδή έχει αναγκαστεί να πει ψέματα στη Ζεϊνέπ και άθελα του απομακρύνεται από εκείνη.Όταν τον καλεί η Πελίν ενώ βρίσκεται με τη Ζεϊνέπ, ο Σελίμ βρίσκεται σε δύσκολη θέση.

Δεν απαντάει στην κλήση λέγοντας στη γυναίκα του πως είναι από την τράπεζα.

Όταν, όμως, βρίσκει ευκαιρία, τηλεφωνεί στην Πελίν λέγοντας της πως δεν του αρέσει να λέει ψέματα στη γυναίκα του και κουράστηκε να ασχολείται μαζί της και με τον πρώην φίλο της.

Εκείνη τη στιγμή έρχεται η Ζεϊνέπ και ο Σελίμ κλείνει το τηλέφωνο και απολογείται πως μιλούσε με τον φίλο του, τον Αλπέρ.

Η Ζεϊνέπ συνεχίζει τις ετοιμασίες για το πάρτι-έκπληξη για τα γενέθλιά του στην καφετέρια.

Όταν η Ζεϊνέπ με τους φίλους της ολοκληρώνουν τις προετοιμασίες, καλεί τον Σελίμ και του ζητάει να έρθει να την πάρει γιατί είναι πολύ κουρασμένη και δεν μπορεί να γυρίσει μόνη της στο κτήμα. Στον δρόμο για την καφετέρια, ο Σελίμ όμως συναντάει ξανά την Πελίν.

Ο Σελίμ της λέει πως όλοι ξέχασαν τα γενέθλια του και εκείνη του χαρίζει ένα ρολόι. Ο Κοράι, όμως, τους παρακολουθεί και εξαγριώνεται με την οικειότητα τους. Επιτίθεται ακόμη μία φορά στον Σελίμ και η Πελίν πολύ δύσκολα καταφέρνει να τους χωρίσει. Και ενώ η Ζεϊνέπ έχει ανησυχήσει με την αργοπορία του Σελίμ, εκείνος εμφανίζεται μπροστά σε όλους ξανά με σημάδια στο πρόσωπο του και καταστρέφει την έκπληξη. Ωστόσο, και πάλι λέει ψέματα στη σύζυγο του. Τις επόμενες ημέρες, η συμπεριφορά του είναι περίεργη, γεγονός που προβληματίζει έντονα τη Ζεϊνέπ, η οποία δεν μπορεί να εξηγήσει γιατί φέρεται με αυτόν τον τρόπο. Αντίθετα, η Πελίν χαίρεται που ο Σελίμ την υποστηρίζει, πιστεύοντας πως έτσι θα καταφέρει να τον κερδίσει.

Πηγή: My TV.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved