Σπυριδούλα Καραμπουτάκη: Ο εγκλεισμός στο MasterChef και η συγκατοίκηση με τους συμπαίκτες της
Media

Σπυριδούλα Καραμπουτάκη: Ο εγκλεισμός στο MasterChef και η συγκατοίκηση με τους συμπαίκτες της

Τη Σπυριδούλα Καραμπουτάκη τη γνωρίσαμε μέσα από το φετινό MasterChef και ξεχώρισε αρκετά.

Η πρώην διαγωνιζόμενη του show παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για το σπίτι του MasterChef, τον εγκλεισμό και πώς τον διαχειρίτηκε.

Γιατί αποφάσισες να πας στο Masterchef;

Γιατί νομίζω ότι είναι η μεγαλύτερη εμπειρία για ένα μάγειρα, ο οποίος θέλει να ζήσει το διαγωνιστικό κομμάτι και να γνωρίσει ην τηλεόραση».

Είχες επαγγελματική εμπειρία στο χώρο;

Ναι, έξι χρόνια σε επίπεδο μα-ειρικής. Ο πατέρας μου είχε τσιπουράδικα και εργαζόμουν από μικρή στην κουζίνα, αλλά όχι επαγγελματικά».

Τι απόλαυσες περισσότερο;

«Δεν θα ήθελα να αδικήσω τίπο­τα, πραγματικά. Η εμπειρία με τόσους ανθρώπους μπροστά και πίσω από τις κάμερες είναι τερά­στια. Η ασταμάτητη μαγειρική κάθε μέρα, επίσης, είναι κάτι φα­νταστικό. Το να γνωρίζεις τόσους ανθρώπους, όπως και τους κριτές, που ήθελα πολύ να τους γνωρίσω, είναι κι αυτό -μαγικό. Είναι πολύ σημαντικό να έχεις έναν άνθρω­πο που να λέει "είμαι ο μέντορας σου, στηρίξου πάνω μου"».

Η συγκατοίκηση ήταν το πιο δύσκολο κομμάτι;

«Είναι πώς το βλέπει ο καθένας. Αν το δεις ότι πρέπει να συ­γκατοικήσεις αναγκαστικά, θα βάλεις ένα επιπλέον βάρος στο κεφάλι σου. Αν σκεφτείς ότι θα συγκατοικήσεις με αυτούς τους ανθρώπους για να τους μάθεις και θα πορεύεσαι μαζί τους σε ένα διαγωνισμό, είναι τελείως διαφορετικά.

Εγώ έτσι το σκέ­φτηκα και ήμουν πολύ καλά. Στην αρχή, που ήμασταν 21 ά­τομα ήταν δύσκολο, αλλά όσο περνούσε ο καιρός, τουλάχιστον για μένα, ήταν εύκολο. Γενικά δεν ένιωσα τον εγκλεισμό, με την έννοια ότι πνίγομαι».

Υπάρχει μια στιγμή που θα ήθελες να ξεχάσεις;

«Όχι, ακόμη και οι κακές στιγμές κάτι μου έδωσαν. Όπως, για πα­ράδειγμα, η μέρα της αποχώρη­σης του Σταμάτη ήταν για μένα πολύ άσχημη. Αλλά κι εκείνη τη μέρα πήραμε πάρα πολλά μαθή­ματα».

Πηγή: Tηλεθεατής

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved