Αλέξανδρος Σταύρου: «Aισθάνομαι ευγνώμων απέναντι στην Έλενα και τον Γιώργο»
Media

Αλέξανδρος Σταύρου: «Aισθάνομαι ευγνώμων απέναντι στην Έλενα και τον Γιώργο»

Ο γοητευτικός Στέφανος Καρτάλης ή ο κατά κόσμο Αλέξανδρος Σταύρου μιλάει για τον ρόλο του στην επιτυχημένη σειρά του Mega «Τα μυστικά της Εδέμ» αλλά και για την έλευση του πελαργού με το πρώτο του παιδί σε πέντε μήνες.

Γιατί κατά τη γνώμη σας γνωρίζει τόση μεγάλη επιτυχία «Τα μυστικά της Εδέμ»;

«Σίγουρα η μεγάλη επιτυχία της σειράς βασίζεται στο καλό σενάριο με τους πραγματικούς χαρακτήρες, στην καλή σκηνοθεσία, στο καλό κάστινγκ και στην καλή παραγωγή».


Πώς εξηγείται το γεγονός ότι σε όποια σειρά και αν παίζετε, αυτή γίνεται γρήγορα επιτυχία;
«Μακάρι να είχε να κάνει με εμένα , αλλά μάλλον είναι θέμα τύχης και καλών συγκυριών. Τηλεοπτικά άλλωστε, οι περισσότερες δουλειές που έχω κάνει είναι μαζί με την Έλενα Ακρίτα και τον Γιώργο Κυρίτση αλλά και με την ίδια σκηνοθετική ομάδα. Νομίζω ότι είμαι τυχερός διότι συνεργάζομαι με ανθρώπους που ξέρουν πολύ καλά την δουλειά τους και με τους οποίους έχουμε αναπτύξει μία προσωπική σχέση, πέρα από την καθαρά επαγγελματική».


Περιγράψτε μας πώς είναι το κλίμα στα γυρίσματα;

«Ιδανικό! Εξάλλου μεγάλο μέρος της επιτυχίας που έχει η σειρά βασίζεται στην καλή «χημεία» και στην καλή συνεργασία των συντελεστών της».


Ποια στοιχεία σας «ιντργκάρουν» στον χαρακτήρα που υποδύεστε;
«Το γεγονός ότι αντιδρά και συμπεριφέρεται ανάλογα με το πώς έρχονται τα πράγματα στη ζωή του. Δεν αλλάζει μέρα με την ημέρα, ούτε είναι κυκλοθυμικός όπως οι περισσότεροι άνθρωποι. Ο «Στέφανος» αλλάζει στάση στη ζωή του ανάλογα με τις καταστάσεις. Αυτό το στοιχείο του χαρακτήρα το βρίσκω πολύ γοητευτικό υποκριτικά».


Πώς θα δούμε τον «Στέφανο» στον τρίτο κύκλο της σειράς;
«Ο «Στέφανος» βρίσκεται σε μία αλλαγή αυτόν τον καιρό και σταδιακά θα δείτε ότι λόγω των καταστάσεων, θα αναγκαστεί να επιστρέψει για κάποιο διάστημα στον παλιό του εαυτό».


Πόσο έχει αλλάξει τη ζωή σας η συνεργασία σας τα τελευταία χρόνια με το συγγραφικό δίδυμο Κυρίτσης –Ακρίτα;
«Είναι γενναιόδωροι με τους ηθοποιούς που συνεργάζονται διότι μέσα από τα σενάρια τους, σου δίνουν την ευκαιρία να παίξεις πολύπλευρους ρόλους. Υπάρχουν πάρα πολύ ηθοποιοί κατά την γνώμη μου, οι οποίοι μπορούν να κάνουν τους ρόλους που υποδύομαι. Παρ’ όλα αυτά εκείνοι έχουν επιλέξει να εμπιστευτούν εμένα. Για αυτόν και μόνο τον λόγο δεν μπορώ να μην αισθάνομαι ευγνώμων απέναντι στην Έλενα και τον Γιώργο».


Πώς αισθάνεστε που σε πέντε μήνες θα γίνετε πατέρας;
«Δεν έχω αλλάξει στάση στη ζωή μου όπως ο «Στέφανος» για αυτό και παραμένω σταθερός στην απόφασή μου να μην μιλάω για τα προσωπικά μου. Όλα είναι μια χαρά πάντως».

πηγή:HELLO

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved