Αποκλειστικό: Τι θα κάνει μετά το «διαζύγιο» με τον Alpha η Τσολάκη; Όλο το παρασκήνιο! (photos)
Media

Αποκλειστικό: Τι θα κάνει μετά το «διαζύγιο» με τον Alpha η Τσολάκη; Όλο το παρασκήνιο! (photos)

Μετά την είδηση που κυκλοφορεί εδώ και λίγες ώρες στα δημοσιογραφικά γραφεία και θέλουν την Ελένη Τσολάκη να αποτελεί πλέον παρελθόν από τον Alpha, γεννιέται -εύλογα- το ερώτημα για το ποιο θα είναι το επόμενο τηλεοπτικό βήμα της!

Η αλήθεια είναι πως η όμορφη παρουσιάστρια έμεινε για αρκετούς μήνες παροπλισμένη μετά το ξαφνικό «κόψιμο» της εκπομπής της «Τι λέει;» στα μέσα τη σεζόν από τον Alpha.

Η ίδια θέλησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους σε ό,τι αφορά τα όσα συνέβαιναν εκείνες τις κρίσιμες ημέρες, ενώ και αργότερα, η Ελένη αποφάσισε να αποστασιοποιηθεί από τα φώτα της δημοσιότητας περιμένοντας υπομονετικά να δει τι προτάσεις θα δεχόταν ώστε να αποφασίσει για την κατάλληλη, εκείνη που θα της έδινε την επόμενη μεγάλη τηλεοπτική ευκαιρία.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gossip-tv.gr η Ελένη Τσολάκη έχει ήδη δεχτεί προτάσεις για την ερχόμενη σεζόν, έχοντας ξεχωρίσει μία ως την πιο «δυνατή» και εκείνη που θα την πάει ένα βήμα πιο μπροστά στην τηλεοπτική της καριέρα.

Τίποτα δεν έχει κλείσει ακόμα και τίποτα δεν θεωρείται σίγουρο, όμως εκείνο που θεωρείται δεδομένο πλέον είναι πως η Ελένη Τσολάκη, η οποία το προηγούμενο διάστημα απολάμβανε ξέγνοιαστες διακοπές σε διάφορα νησιά του Αιγαίου, θα δώσει δυναμικό «παρών» την ερχόμενη τηλεοπτική χρονιά με κάτι πολύ δυνατό. Δείτε παρακάτω τι ακριβώς συζητάει η παρουσιάστρια…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved