Τηλεθέαση: Θα τρίβετε τα μάτια σας με τα νούμερα που έκανε το τέλος του «Τατουάζ»!
Media

Τηλεθέαση: Θα τρίβετε τα μάτια σας με τα νούμερα που έκανε το τέλος του «Τατουάζ»!

Χτύπησε κόκκινο η τηλεθέαση στο τελευταίο επεισόδιο του Τατουάζ!

Η πετυχημένη σειρά του Alpha έκανε υψηλά νούμερα τηλεθέασης στο τελευταίο επεισόδιο παρόλο που όλοι λίγο πολύ ήξεραν το τέλος!

Ο Ορφέας και η Μαργκώ δεν είχαν αίσιο τέλος. Ο Ορφέας πέθανε στην εντατική, ενώ η Μαργκώ δεν πρόλαβε να διαφύγει στο εξωτερικό και δολοφονήθηκε από τους ανθρώπους του παράνομου εμπορίου όπλων!

Ο Τόνυ και η Τατιάνα ζουν μακριά από όλους ευτυχισμένοι με το παιδί τους. Η Βέρα με τον Θεοχάρη, ο Παύλος με την Μάρθα ζουν ευτυχισμένες οικογενειακές στιγμές. Η Όλγα και ο Στέφανος απέκτησαν ένα γλυκύτατο κοριτσάκι. Ο Αλέξανδρος με την Άννα έγιναν και εκείνοι γονείς και απέκτησαν ένα αγοράκι, όπως μας αποκάλυψε στο τελευταίο πλάνο η μικρή Λήδα!

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, Το Τατουάζ σάρωσε!

Πάνω από ένα εκατομμύριο τηλεθεατές παρακολούθησαν το τελευταίο επεισόδιο του «Τατουάζ»!

«Το Τατουάζ», η σειρά που αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το τηλεοπτικό κοινό και που για δύο σεζόν ήταν στην κορυφή της τηλεθέασης, έριξε αυλαία χθες Πέμπτη 27 Ιουνίου. Το συγκλονιστικό φινάλε παρακολούθησαν 1.134.000 τηλεθεατές!

Συγκεκριμένα, το τελευταίο επεισόδιο άγγιξε το 30,3% στο κοινό 18-54 στη ζώνη προβολής του αφήνοντας πίσω τον ανταγωνισμό με περισσότερες από 16 μονάδες (ΑΝΤ1 14,2%, ΣΚΑΪ 12,6%, 11,8%, 5,4%).

Στο σύνολο κοινού το «Τατουάζ» έφτασε το 29,7% στη ζώνη προβολής του και άφησε πίσω τον ανταγωνισμό με περισσότερες από 13 μονάδες (ΣΚΑΪ 16,8%, ΑΝΤ1 11,6%, STAR 9,4%, OPEN 4,9%).

Το φινάλε της σειράς καθήλωσε τις γυναίκες αγγίζοντας το 38,2%.

Με υψηλή τηλεθέαση τελείωσε η πιο πετυχημένη σειρά της σεζόν 2018-2019!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved