Το σόι σου: Αυτή ήταν η πρώτη γνωριμία Χαμπέων και Τριαντάφυλλων (video)
Media

Το σόι σου: Αυτή ήταν η πρώτη γνωριμία Χαμπέων και Τριαντάφυλλων (video)

«Το σόι σου» μπορεί να έριξε αυλαία έπειτα από πέντε χρόνια, αλλά όλο το καλοκαίρι θα μας κρατάει συντροφιά μέσα από τη συχνότητα του Alpha με τα καλύτερα επεισόδια.

Αυτή την εβδομάδα, θα παρακολουθήσουμε το πρώτο επεισόδιο της σειράς όπου έγινε η γνωριμία των δυο οικογενειών.

Οι Χαμπέοι και οι Τριαντάφυλλοι από την αρχή έδειχναν να μην τα πήγαιναν και τόσο καλά, αφού από το πρώτο κιόλας επεισόδιο οι παρεξηγήσεις ήταν πολλές.

Η Λυδία και ο Σάββας έπειτα από αρκετές συζητήσεις παίρνουν την απόφαση να μετακομίσουν στη Θεσσαλονίκη, καθώς εκείνος αποδέχτηκε την πρόταση που του έγινε από τη δουλειά του. Και μπορεί το ζευγάρι να βρήκε αμέσως την χρυσή τομή, αλλά το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν το πως θα το πει στις οικογένειές του.

Σε αυτό το επεισόδιο, η Λυδία και ο Σάββας έχουν επέτειο γάμου και θυμούνται την ημέρα που οι οικογένειές τους γνωρίζονται. Τότε, ήταν η πρώτη φορά που η Αλεξάνδρα βρέθηκε στα δυτικά προάστια και σοκαρίστηκε, ενώ ο Μενέλαος της έκρυβε τι δουλειά κάνει ο μέλλοντας συμπέθερός τους. Από τότε φάνηκε τα όσα θα γινόντουσαν στην πορεία της σειράς που μας κράτησε παρέα για πέντε ολόκληρα χρόνια.

Δείτε την πρώτη τους γνωριμία στο video που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved