Elif: Η Μελέκ συνεχίζει να μοιράζει φυλλάδια για την εξαφάνιση της Ελίφ (Photos)
Media

Elif: Η Μελέκ συνεχίζει να μοιράζει φυλλάδια για την εξαφάνιση της Ελίφ (Photos)

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Elif, η Μελέκ και η Φεριντέ βάζουν τα γέλια όταν ο Μουράτ τους λέει πως δεν ήξερε πως να οδηγήσει το αυτοκίνητο.

Η Ελίφ και η Ιντζί παίρνουν το τηλέφωνο του Κεμάλ και καλούν την Ασουμάν. Της λένε πως η Εμπρού το έσκασε, πως η Ράμπια είναι άρρωστη και χρειάζεται γιατρό και ζητάνε τη βοήθειά της. Το επόμενο πρωί η Ασουμάν καλεί τη Ναζάν και της μιλάει για την κατάσταση της Ράμπια. Η Ναζάν της λέει πως θα περάσει εκείνη από το σπίτι της Ράμπια. Η Αρζού ακούει τη Ναζάν να μιλάει με την Ασουμάν και την ακολουθεί.

Η Ναζάν συνειδητοποιεί πως η Αρζού την παρακολουθεί και της ξεγλιστρά λίγο πριν τη δει μαζί με την Ελίφ. Η Ναζάν επιστρέφει την Ελίφ στο σπίτι του Κεμάλ και της λέει πως πρέπει να είναι πολύ προσεχτική γιατί κακοί άνθρωποι την κυνηγούν. Στη συνέχεια η Ναζάν πηγαίνει στη Ράμπια.

Η Ζεϊνέπ ετοιμάζει το πάρτι για τα γενέθλια του Σελίμ αλλά σε εκείνον συμπεριφέρεται σαν να τα έχει ξεχάσει. Ο Σελίμ στενοχωριέται. Η Πελίν καλεί τον Σελίμ να πάνε για καφέ. Του λέει με κλάματα πως μίλησε με τον Κοράι αλλά δεν κατάφερε να τον πείσει να την αφήσει ήσυχη και έτσι πήγε στην αστυνομία. Ο Σελίμ προσπαθεί να της συμπαρασταθεί και την αγκαλιάζει για να την ηρεμήσει. Ο Μουράτ τους βλέπει μαζί και νιώθει θυμό και λύπη ταυτόχρονα.

Όταν πηγαίνει να πάρει τη Ζεϊνέπ όμως δεν της λέει τίποτα. Η Μελέκ συνεχίζει να μοιράζει φυλλάδια για την εξαφάνιση της Ελίφ και όταν κάθεται στο πάρκο να ξεκουραστεί συναντάει τον Χαμίτ και εκείνος αναγνωρίζει την Ελίφ. Λέει στη Μελέκ πως ο Μαχμούτ ανάγκασε την Ελίφ να ζητιανεύει για αρκετό καιρό, μετά εκείνος και η Ελίφ το έσκασαν και μετά την προστάτευε ο Μουχσίν.

Ο φίλος του Χαμίτ τον ενημερώνει πως πρέπει να φύγουν γιατί έρχεται η αστυνομία και εκείνος δίνει ραντεβού στη Μελέκ την επόμενη μέρα στο ίδιο σημείο για να της πει για την Ελίφ. Ο Κεμάλ μαθαίνει πως ο ενοικιαστής του καταστήματος της Ράμπια δεν της έχει δώσει το ενοίκιο και πηγαίνει εκείνος και το παίρνει και κρατάει τα μισά χρήματα…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved