Το τέλος του Τατουάζ: 5 πράγματα για το σίριαλ που δε θα ξεχάσει σίγουρα το κοινό (Photos & Videos)
Media

Το τέλος του Τατουάζ: 5 πράγματα για το σίριαλ που δε θα ξεχάσει σίγουρα το κοινό (Photos & Videos)

Το Τατουάζ ήταν αναμφισβήτητα η πιο πετυχημένη σειρά της σεζόν 2018 - 2019- Αυτά είναι τα πράγματα που θα μας μείνουν αξέχαστα από το σίριαλ του Ανδρέα Γεωργίου.

Η σειρά του Alpha καθήλωσε τους τηλεθεατές και «χτύπησε κόκκινο» η τηλεθέαση!

Το Τατουάζ διήρκησε δύο σεζόν και 522 επεισόδια κράτησαν συντροφιά στο τηλεοπτικό κοινό! Οι δημιουργοί της σειράς, Ανδρέας Γεωργίου, Κούλλης Νικολάου και Βάνα Δημητρίου ύστερα από ώριμη σκέψη και συζήτηση, αποφάσισαν να λάβει τέλος η σειρά.

Όμως τι δε θα ξεχάσει ποτέ το τηλεοπτικό κοινό, που παρακολούθησε το Τατουάζ;

Ας δούμε τα 5 πράγματα για το σίριαλ που δεν θα ξεχάσει ποτέ το κοινό!

Πρώτον, τον serial killer Ορφέα, που σκότωνε άπιστες γυναίκες και προσπάθησε ακόμα και την «Ελένη» του, τη σύζυγό του, τρεις φορές να την σκοτώσει. Ο Ορφέας ήταν πανέξυπνος, πανούργος, αλλά συνάμα συμπαθής σε όλους και ιδίως στην οικογένεια Μελά, και συνεχώς διέφευγε από τις αστυνομικές αρχές. Στο φινάλε του Τατουάζ, ο Ορφέας προσπάθησε να γλιτώσει από τον αστυνομικό κλοιό, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε. Είναι ο πρώτος δημοφιλής serial killer της ελληνικής τηλεόρασης και υποδύθηκε με μεγάλη επιτυχία ο Νίκος Πολυδερόπουλος!

Δεύτερον δε θα ξεχαστεί ο ρόλος του… Σωκράτη, του γιου δηλαδή του Ορφέα. Πατέρας (Ορφέας) και γιος (Σωκράτης), που ακολούθησαν τα ίδια μονοπάτια διαπράττοντας δολοφονίες γυναικών βρέθηκαν στο τελευταίο επεισόδιο να πληρώνουν το τίμημα των πράξεών τους. Ο Σωκράτης βρέθηκε στα χέρια των αρχών μετά την επίθεση σε βάρος της αστυνομικού Αθηνάς. Η τελευταία σκηνή του μουσικού τον δείχνει στην φυλακή να παραμιλά με τον ίδιο του τον εαυτό πριν καταδικαστεί για τα εγκλήματά του. Οι μονόλογοι του Σωκράτη με τον εαυτό του ήταν μοναδικοί και τον ρόλο αυτό υποδύθηκε ο Χριστόφορος Βλαχάκης, ο γιος του Χρήστου Δάντη και της Κατερίνας Τοπάζη!

Τρίτον, η μικρή, τρισχαριτωμένη Λήδα, που με τα λογάκια της μας έκανε να λιώσουμε.

Η Τζιουλιάνα Κλεάνθους υποδύθηκε την κόρη του Στέφανου Μιχαήλ και της Κατερίνας Γερονικολού στο Τατουάζ και «έκλεψε» τις καρδιές όχι μόνο των συνεργατών της, αλλά και των τηλεθεατών που έλιωναν σε κάθε της ατάκα. «Τι κάνεις αγαπούλα μου;», ήταν μια από τις ατάκες που η μικρούλα με τα πανέμορφα μάτια έλεγε συχνά στο Τατουάζ και φυσικά αναφερόταν στον μπαμπά της (Στέφανο Μιχαήλ) ή στη Μπανάνα, το σκυλάκι της.

Τέταρτον η σκληρή και αδυσώπητη Μαργκώ Νίβεν, που υποδύθηκε με τεράστια επιτυχία η Κοραλία Καράντη. Η Μαργκώ ήταν τόσο σκληρή που δεν την ενδιέφερε κανείς και τίποτα. Ο μόνος σκοπός της ζωής της ήταν τα λεφτά… πώς θα αποκτήσει περισσότερα χρήματα. Λίγο πριν το τέλος της σειράς, η Μαργκώ λυγίζει στο άκουσμα της πιο όμορφης λέξης: «Σ’ αγαπώ» και είναι από τα χείλη του μονάκριβου γιου της, του Τόνι Νίβεν. Ο γιος της της δείχνει πόσο την αγαπά και η σκληρή Μαργκώ λυγίζει.

Και εκείνη φυσικά, δεν βρήκε αίσιος τέλος, δολοφονήθηκε από τους ανθρώπους των παράνομων όπλων!

Και πέμπτον, η αστυνόμος Ειρήνη Αναγνωστάκη, που μας τρέλανε με την ντοπιολαλιά της και όχι μόνο εμάς, αλλά και τον διοικητή Σέκερη. Η αστυνόμος κάθε εβδομάδα ερωτευόταν κι άλλον αλλά μονίμως είχε μία αδυναμία… τον κύριο Σέκερη και έκανε τους πάντες να γελούν με τις ατάκες της. Η αστυνόμος Ειρήνη Αναγνωστάκη, υποδύθηκε μία Κρητικοπούλα και μας εντυπωσίασε. Ο λόγος για την ηθοποιό Σίσσυ Δαμουλάκη, που την λάτρευσαν οι φανατικοί τηλεθεατές του Τατουάζ!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved