Elif: Σοκάρουν οι εξελίξεις – Δολοφονική επίθεση! Χαροπαλεύει η Μελέκ (Photos)
Media

Elif: Σοκάρουν οι εξελίξεις – Δολοφονική επίθεση! Χαροπαλεύει η Μελέκ (Photos)

Elif: Σοκάρουν οι εξελίξεις της σειράς. Στα νέα επεισόδια θα δούμε την Μελέκ να πέφτει θύμα δολοφονικής επίθεσης.

Η Αρζού αναμένεται ακόμη μία φορά να δείξει το αδίστακτο πρόσωπο της και Θύμα της είναι και πάλι η Μελέκ. Η Αρζού τη σπρώχνει δυνατά, η Μελέκ πέφτει από τις σκάλες και δίνει μάχη στο νοσοκομείο προκειμένου να κρατηθεί στη ζωή. Η κοπέλα βρίσκεται στην εντατική όπου έχει και ένα καρδιακό επεισόδιο.


Η Ελίφ συνεχίζει να μένει με τη Ράμπια τη στιγμή που ένας άντρας χτυπάει την πόρτα. Ο άγνωστος ισχυρίζεται πως είναι ο πατέρας της μικρής λέγοντας στη Ράμπια πως μετάνιωσε για ό,τι έκανε και ήρθε να πάρει την κόρη του. Η Ελίφ χαίρεται γιατί πιστεύει πως ο άντρας που εμφανίστηκε στην πόρτα τους είναι πράγματι ο πατέρας της. Όσα λέει, όμως ο άντρας απέχουν πολύ από την πραγματικότητα, καθώς η Αρζού είναι αυτή που τον έστειλε να πάρει την Ελίφ.

Η Ράμπια δίνει την άδεια της και ύστερα από λίγο ο άντρας καταφέρνει να πάρει την Ελίφ και ενημερώνει την Αρζού.
Πηγαίνει τη μικρή σε μια αποθήκη και έχει πρόθεση να τη στραγγαλίσει. Ωστόσο, το κοριτσάκι αντιλαμβάνεται τον κίνδυνο και πως αυτός ο άντρας δεν είναι ο πατέρας της και το σκάει. Η Ιντζί ξυπνάει και αναζητάει την Ελίφ και η Ράμπια της λέει πως ήρθε και την πήρε ο πατέρας της.

Όταν ο Κεμάλ μαθαίνει πως κάποιος πήρε την Ελίφ, γίνεται έξαλλος ενώ η Ράμπια έπειτα από κάποια λόγια της Ιντζί προσπαθεί να καταλάβει αν ο Κεμάλ της έχει πει την αλήθεια σχετικά με την Ελίφ. Ο Κεμάλ, παράλληλα, τηλεφωνεί στον Νετζντέτ και τον ενημερώνει τι συνέβη με την Ελίφ.

Ο επιχειρηματίας όμως, συνειδητοποιεί πώς η Αρζού έχει βάλει να απαγάγουν την Ελίφ και την προειδοποιεί να μην ανακατεύεται στις δουλειές του. Μάλιστα, όταν ο άντρας που απήγαγε την Ελίφ πηγαίνει στο κτήμα να μιλήσει για όσα συνέβησαν στην Αρζού, ο Νετζντέτ τον πιάνει και τον τιμωρεί. Την ίδια στιγμή, η Ελίφ έχει καταφέρει να φτάσει ασφαλής πίσω στο σπίτι της Ράμπια.

Δείτε όλα όσα θα συμβούν στη gallery που ακολουθεί

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved