«Η οργή»: Άγρια συμπλοκή! Μια δολοφονική επίθεση θα φέρει την ανατροπή (Photos)
Media

«Η οργή»: Άγρια συμπλοκή! Μια δολοφονική επίθεση θα φέρει την ανατροπή (Photos)

Μία στιγμή στην «Οργή» είναι αρκετή για να πάρει νέα τροπή η ζωή του Οδυσσέα.

Σύμφωνα με όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της κοινωνικής σειράς του ΑΝΤ1, ο νεαρός δέχεται δολοφονική επίθεση με οξύ στη φυλακή και ο Σαΐντ με ένα σατανικό σχέδιο ετοιμάζει την απελευθέρωσή του.


Ο Οδυσσέας περνάει εφιαλτικές στιγμές στη φυλακή. Καθημερινά ένας συγκρατούμενος του τον εκφοβίζει καθώς στο παρελθόν είχε μπει ανάμεσα σε έναν έντονο καβγά που είχε εκείνος με τον Παύλο σώζοντας με αυτόν τον τρόπο τον τελευταίο και ρισκάροντας παράλληλα τη ζωή του.

Ο άντρας αυτός, λοιπόν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mytv, περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να εκδικηθεί τον Οδυσσέα. Παράλληλα, ο Σαΐντ στέκεται σαν φύλακας άγγελος στο πλευρό του νεαρού έχοντας πάντα στον νου του να τον προστατεύει.
Ένα μοιραίο βράδυ, όμως, δεν τα καταφέρνει, καθώς ο επικίνδυνος άντρας που θέλει να καταστρέψει για πάντα τη ζωή του Οδυσσέα ετοιμάζει μία θανατηφόρα επίθεση εναντίον του.

Σε ανύποπτο χρόνο, του πετάει οξύ στο πρόσωπο. Ο νεαρός ουρλιάζει από τον πόνο, ενώ ο Σαΐντ, που στέκεται ακριβώς από πίσω, δεν προλαβαίνει να αντιδράσει. Ο Οδυσσέας πέφτει στο έδαφος με τον Σαΐντ να φωνάζει τους φύλακες. Οι ώρες περνούν και ο νεαρός οδηγείται στην απομόνωση έχοντας τυλιγμένο το πρόσωπο του με επίδεσμο.

Παρόλο που ο Σαΐντ ζητάει να μεταφέρουν τον φίλο του στο νοσοκομείο, ο διευθυντής των φυλακών δεν δίνει την έγκριση του. Τότε ο Οδυσσέας ζητάει από τον άντρα μια χάρη.


Οι ώρες περνούν και ο Σαΐντ σκέφτεται το κατάλληλο σχέδιο προκειμένου να σώσει για πάντα τη ζωή του Οδυσσέα. Έτσι, στο επισκεπτήριο, όταν συναντάει την Όλγα, της ζητάει να του δώσει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό.

Η κοπέλα αρχικά ταυ εκφράζει τους φόβους και τις ανησυχίες της καθώς τρέμει στην ιδέα ότι μπορεί να συλληφθεί όπως εκείνος. Ωστόσο, στην πορεία πείθεται και την επόμενη μέρα δίνει τα χρήματα στον πατέρα της υπό έναν όρο. Συγκεκριμένα, του ζητάει να έχει άμεση εμπλοκή στο σχέδιο του.

Αφού, λοιπόν, ο Σαΐντ παίρνει τα χρήματα, καταφέρνει και λαδώνει τον διευθυντή των φυλακών αλλά και κάποιους φύλακες ώστε να εγκριθεί η μεταφορά του Οδυσσέα στο νοσοκομείο. Πίσω από αυτό, όμως, κρύβεται το πιο σατανικό σχέδιο του άντρα, το οποίο το αποκαλύπτει στον μέχρι πρότινος ανίδεο Οδυσσέα.

Ο Οδυσσέας ζητάει από τον άντρα εξηγήσεις και εκείνος του απαντάει πως έχει κανονίσει τα πάντα προκειμένου να επιστρέψει πίσω στην Κύπρο και να εκδικηθεί όλους όσοι τον οδήγησαν άδικα στη φυλακή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved