Media

Ανδρέας Γεωργίου: Αυτά είναι τα νέα του σχέδια μετά το «Τατουάζ» (photos)

Ο Ανδρέας Γεωργίου είναι από τα πιο περιζήτητα τηλεοπτικά πρόσωπα, όπου τα περισσότερα κανάλια θέλουν να εντάξουν στο δυναμικό τους.

Ο πολυτάλαντος Ανδρέας Γεωργίου έχει καταφέρει και έχει αποκτήσει φανατικό κοινό, καθώς οι σειρές του καθηλώνουν τους τηλεθεατές.

Έπειτα από δυο χρόνια, το «Τατουάζ» έριξε αυλαία και αυτό ήταν μια απόφαση του ίδιου και των συνεργατών του, παρά τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Ο Ανδρέας Γεωργίου είναι έτοιμος για το επόμενο διπλό του «χτύπημα». Μπορεί να είναι καλοκαίρι και όλοι να προγραμματίζουν τις διακοπές τους, αλλά όχι εκείνος, αφού οι μηχανές θα δουλεύουν στο φουλ έτσι ώστε να είναι έτοιμος για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, η οποία δεν αργεί να ξεκινήσει.

Ο ηθοποιός, σκηνοθέτης, σεναριογράφος και παραγωγός τον καιρό που η μυθοπλασία περνούσε μεγάλη κρίση και τα κανάλια είχαν στρέψει το ενδιαφέρον τους στα realities, εκείνος επέμενε και έκανε την μια σειρά μετά την άλλη.

Δείτε τα νέα σχέδια του Ανδρέα Γεωργίου στην gallery που ακολουθεί:

Ο Ανδρέας Γεωργίου έχει αδυναμία σε αρκετούς από τους συνεργάτους του και γι' αυτό τον λόγο δεν τους αλλάζει εύκολα. Άλλωστε, ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις.

Επίσης, ο ταλαντούχος Ανδρέας Γεωργίου ανακαλύπτει νέα ταλέντα που ξεχωρίζουν στις σειρές του.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved