Οριστικά τέλος ο Acun από τον ΑΝΤ1 – Όλη η αλήθεια!
Media

Οριστικά τέλος ο Acun από τον ΑΝΤ1 – Όλη η αλήθεια!

Ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ1 παρουσίασε μια μικρή γεύση την Τρίτη 16/7/2019 για όλα όσα πρόκειται να δούμε στον πρόγραμμα του σταθμού από τη νέα τηλεοπτική σεζόν και μεταξύ άλλων έγινε αναφορά στον Τούρκο παραγωγό Acun Ilicali και τη φημολογούμενη συνεργασία του με τον σταθμό.

Ο Γενικός Διευθυντής Προγράμματος του ΑΝΤ1 Τζώρτζης Ποφάντης μίλησε στους δημοσιογράφους για τα μελλοντικά projects που θα απολαύσουν οι τηλεθεατές την καινούργια σεζόν και αναφέρθηκε στον Acun Ilicali.

Εδώ και αρκετό διάστημα είναι γνωστό ότι η εταιρία παραγωγής του Acun Medya, η οποία τις τελευταίες τρεις σεζόν είχε συνεργασία με τον ΣΚΑΙ, προέβλεπε σε συνεργασία με το κανάλι του Αμαρουσίου και συγκεκριμένα είχε γίνει λόγος για το «The Voice» και το Survivor.

Ο Τζώρτζης Ποφάντης λοιπόν αποκάλυψε ότι η εν λόγω συνεργασία δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί, με τον ίδιο να αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Πήρατε την απάντηση μέσα από την παρουσίαση. Συνομιλίες γίνανε με όλους, αλλά στην στρατηγική μας δεν χωρούν αυτά τα πράγματα στο πρόγραμμα. Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Αν βρείτε χώρο για το Survivor;» (είπε με χιούμορ αναφερόμενος στο reality show, λόγω του γεμάτου προγράμματος του σταθμού).

Το πρόγραμμα του ΑΝΤ1, όπως ανέφερε ο ίδιος, πρόκειται να είναι πλήρες από τις 6 το πρωί μέχρι τις 2 τα ξημερώματα σε καθημερινή βάση.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved