«Λαχείο»: Η νέα σειρά του ANT1, η υπόθεση και οι ηθοποιοί που θα πρωταγωνιστήσουν (photos)
Media

«Λαχείο»: Η νέα σειρά του ANT1, η υπόθεση και οι ηθοποιοί που θα πρωταγωνιστήσουν (photos)

Ο ANT1 ετοιμάζει ένα πλούσιο πρόγραμμα για τους τηλεθεατές την ερχόμενη σεζόν. Ανάμεσα λοιπόν σε πολλά νέα προγράμματα και σειρές αναμένεται να κάνει πρεμιέρα και η νέα καθημερινή κομεντί με τίτλο «Λαχείο».

Με πολύ προσεκτικές κινήσεις «χτίζεται» το πρόγραμμα της νέας χρονιάς του ΑΝΤ1 με τους ιθύνοντες του σταθμού να θέλουν να κρατήσουν με τις επιλογές τους την καλύτερη παρέα στο τηλεοπτικό κοινό.

Μία από αυτές είναι και το ξένο φορμάτ που κέρδισε το ενδιαφέρον τους με τίτλο «If I Were Rich» και με προσωρινό τίτλο εργασίας «Λαχείο». Πρόκειται για μια ρομαντική κομεντί που θα προβάλλεται καθημερινά και κατά πάσα πιθανότητα στην prime time ζώνη.

Σύμφωνα με το σενάριο, το οποίο θα διασκευάσουν η Βίκυ Κουκούτση και ο Νίκος Σταθόπουλος, στη σειρά παρακολουθούμε τις ζωές τριών φτωχών ανθρώπων, οι οποίοι συνδέονται όταν κερδίζουν ένα μεγάλο χρηματικό ποσό στο λαχείο...

Ο πρώτος είναι ένας άντρας βιοπαλαιστής που ζει με την οικογένεια του σε μια φτωχή γειτονιά και καθημερινά κάνει τα πάντα προκειμένου να μη λείψει τίποτα από τη σύζυγο και τα παιδιά τους. Ο ίδιος, μάλιστα, έχει όνειρο ζωής κάποια , στιγμή να αγοράσει την αγαπημένη του ποδοσφαιρική ομάδα.

Η δεύτερη τυχερή που κέρδισε τον λαχνό είναι μια γυναίκα, που μεγαλώνει μόνη της το αγοράκι της. Το μεγάλο πρόβλημα για την ίδια αρχίζει όταν έντρομη συνειδητοποιεί ότι ξέχασε το τυχερό λαχείο στο αυτοκίνητο.

Όμως, κάποιος παραβίασε το αμάξι της και της το πήρε! Στην πορεία, ο... κλέφτης μετανιώνει για την πράξη του και προσπαθεί να προσεγγίσει τη γυναίκα και να τη βοηθήσει.

Από την άλλη, στην ιστορία εμπλέκεται και μια νεαρή κοπέλα, η οποία μετά τον θάνατο του πατέρα της μένει μαζί με τον μικρό της αδελφό και τη μητριά τους. Μάλιστα, η καθημερινότητα των δύο παιδιών είναι αρκετά δύσκολη εξαιτίας της τελευταίας. Η τύχη τους, όμως, φαίνεται να αλλάζει όταν το κορίτσι κερδίζει το λαχείο.

Βέβαια, η ίδια απογοητεύεται όταν συνειδητοποιεί πως επειδή είναι ανήλικη δεν μπορεί να παραλάβει το χρηματικό ποσό που της ανήκει. Στη ζωή της τότε εισβάλλει ένας νεαρός, λίγα χρόνια μεγαλύτερος της, ο οποίος προθυμοποιείται να τη βοηθήσει. Εκείνη τον ερωτεύεται παράφορα, σε αντίθεση με αυτόν, που το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι τα χρήματα της!

Αυτή την περίοδο πραγματοποιούνται συζητήσεις με πολλούς ηθοποιούς ώστε να κλειδώσει το καστ της σειράς καινά ξεκινήσουν τα γυρίσματα. Σίγουρος μέχρι στιγμής θεωρείται ο Σωτήρης Καλυβάτσης, ενώ σε προχωρημένες συζητήσεις βρίσκονται ο Κώστας Αποστολάκης, η Κατερίνα Γερονικολού, η Κάρμεν Ρσυγγέρη, η Βίλμα Τσακίρη και η Κατερίνα Στικούδη.

Πηγή: My TV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved