ΑΝΤ1: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα για τα τρέιλερ - Πότε ξεκινάει το νέο πρόγραμμα; (videos+photos)
Media

ΑΝΤ1: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα για τα τρέιλερ - Πότε ξεκινάει το νέο πρόγραμμα; (videos+photos)

Εν όψει της νέας χειμερινής σεζόν, ο ΑΝΤ1 έχει ξεκινήσει την προετοιμασία για το νέο του πρόγραμμα. 

Μπορεί να έχουμε καλοκαίρι και οι περισσότεροι να βρίσκονται στις παραλίες, αλλά αρκετοί παρουσιαστές και ηθοποιοί του καναλιού του Αμαροσίου, επέστρεψαν προκειμένου να γυρίσουν τα τρέιλερ των εκπομπών και των σειρών.

Η αρχή έγινε με την Ζέτα Μακρυπούλια για το «Final Four», το νέο μουσικό show του σταθμού και την Μαρία Μπεκατώρου για το «Still Standing». Ωστόσο και οι ηθοποιοί της σειράς «Γυναίκα χωρίς όνομα» επέστρεψαν στην πρωτεύουσα για το τρέιλερ της σειράς που αναμένεται να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό.

Σύμφωνα με τη Real, της επόμενες μέρες θα γυριστεί το τρέιλερ της πρωινής εκπομπής του σταθμού «Το πρωινό» και η Φαίη Σκορδά με τους παλιούς και τους νέους συνεργάτες της θα πρέπει να έρθουν στην Αθήνα.

Ωστόσο, ο ΑΝΤ1 θέλει να κερδίσει μερίδιο από την πίτα της τηλεθέασης, γι' αυτό οι περισσότερες εκπομπές του αναμένεται να κάνουν πρεμιέρα μέχρι τα μέσα του Σεπτέμβρη. Πιθανή ημερομηνία είναι η 16η Σεπτεμβρίου με το «Καλημέρα Ελλάδα», «Το πρωινό» και τα δυο τηλεπαιχνίδια της απογευματινής ζώνης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved