Κατερίνα Καινούργιου: Νέα σεζόν με νέα πρόσωπα; Τι «μαγειρεύει» η παρουσιάστρια; (Photos)
Media

Κατερίνα Καινούργιου: Νέα σεζόν με νέα πρόσωπα; Τι «μαγειρεύει» η παρουσιάστρια; (Photos)

Στην Αθήνα βρέθηκε τις προηγούμενες μέρες επιστρέφοντας από την Ισπανία η Κατερίνα Καινούργιου προκειμένου να συζητήσει με τα στελέχη του Open τις αλλαγές στην εκπομπή «Ευτυχείτε!» για τη νέα σεζόν.

Η πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του καναλιού από το φθινόπωρο εμπλουτίζεται και ανανεώνεται. Το σκηνικό της εκπομπής θα είναι τελείως διαφορετικό, ενώ αλλάζει και η ομάδα που θα πλαισιώνει την παρουσιάστρια μπροστά από τις κάμερες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «ΤV Έθνος», σε προχωρημένες συζητήσεις για να ενταχθούν στην ομάδα του «Ευτυχείτε!» βρίσκονται η Κατερίνα Ζαρίφη αλλά και ο δημοσιογράφος Νίκος Γεωργιάδης.

Η ίδια η Κατερίνα Ζαρίφη ωστόσο μιλώντας στο περιοδικό People ανάφερε πως: «Δεν έχει γίνει καμία επίσημη κουβέντα με τη διοίκηση του καναλιού. Όλα είναι υπό συζήτηση, αναλόγως με το τι θα σου ζητηθεί να κάνεις. Ξέρω πως η Κατερίνα ετοιμάζει καινούρια πράγματα για το πρωινό».

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε εμείς με άνθρωπο του καναλιού μας μεταφέρθηκε πως συζητήσεις γίνονται με πολλά πρόσωπα, χωρίς να επιβεβαιώνει αλλά ούτε και να διαψεύδει την είδηση πως ανάμεσα σε αυτά θα είναι και η Κατερίνα Ζαρίφη.


Στη στήλη της αστρολογίας συνεχίζει η Βίκη Παγιατάκη, ενώ για το κομμάτι της μαγειρικής συζητούν δύο ονόματα-έκπληξη. Καθημερινή θα είναι από τη νέα σεζόν π παρουσία της Μάρας Μεϊμαρίδη στην εκπομπή, καθώς τη συγκεκριμένη στήλη, όπως φάνηκε και από τα υψηλά ποσοστά τηλεθέασης, αγάπησε πολύ το τηλεοπτικό κοινό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved