Φτερωτός Θεός: Η Σανέμ δηλώνει στον Τζον ότι τον αγαπά! (photos)
Media

Φτερωτός Θεός: Η Σανέμ δηλώνει στον Τζον ότι τον αγαπά! (photos)

Ο Τζαν -μετά τον πατέρα του- ομολογεί και στον Εμρέ ότι είναι ερωτευμένος με τη Σανέμ. Εκείνος, όμως, με τη βοήθεια της Αϊλίν προσπαθεί να  τους χωρίσει. Η Σανέμ αρχικά αποφεύγει τον Τζαν, αλλά στο τέλος ομολογεί ότι τον αγαπά...

Ο Τζαν πηγαίνει τη Σανέμ στο παλιό πατρικό του σπίτι, εκεί όπου έζησε τα παιδικά του χρόνια. Ο κήπος του έχει θέα στην Κωνσταντινού­πολη και τον Βόσπορο. Εκεί έχει ζητήσει να στηθεί ένα ρομαντικό σκηνικό για να γευματίσουν... Την παίρνει στην αγκαλιά του και της λέει: «Σε ερωτεύτηκα, Σανέμ!». Όταν αργότερα την αφήνει σπίτι της, της λέει ότι περιμένει και τη δική της ομο­λογία, ότι είναι κι εκείνη ερω­τευμένη μαζί του. Η Σανέμ του ζητά... λίγο χρόνο για να του απαντήσει!

Σαν σχολιαρόπαιδο

Το βράδυ, ο Τζαν επιστρέφει σπίτι και ο Εμρέ τον ρωτά πώς κι έβαλε το προηγούμενο βράδυ τόσο εύκολα το φράκο του και βγήκε, όταν εκείνος είχε προ­σπαθήσει πολύ να τον πείσει να το φορέσει τη βραδιά του εορτα­σμού των 30 χρόνων της εταιρίας τους... Ο Τζαν δεν του εξηγεί πού πήγε και τι έκανε, όμως του ομολογεί ότι είναι ερωτευμένος με τη Σάνέμ!

«Την ερωτεύτηκα σαν τρελός! Για πρώτη φορά στη ζωή μου, κάνω σαν σχολιαρόπαιδο!». Ο Εμρέ «παγώνει» με το που ακούει το όνομα της Σανέμ και του λέει πως δεν ταιριάζουν και θα τη στενοχωρήσει. Ο Τζαν επιμένει ότι δεν θα την πληγώσει ποτέ κι ότι του αρέ­σει ακριβώς επειδή είναι τόσο διαφορετική: «Λεν βαριέμαι καθόλου μαζί της!».

Την ίδια ώρα, η Σανέμ νιώθει πελαγω­μένη. Ζητά από την Αϊχάν και τον Οσμάν να της δείξουν μια διέξοδο διαφυγής... από το αδι­έξοδο ή από τη σχέση! «Κι όλα αυτά εξαιτίας του κοριού Εμρέ. Θέλω να μιλήσω, να τα πω όλα, αλλά δεν θέλω να χωρίσω τα δύο αδέλφια». Η Σανέμ τηλεφωνεί στον Εμρέ και του ζητά να βρεθούν αμέσως. Εκεί­νος φυσικά ανταποκρίνεται. Του λέει ότι θέλει να μιλή­σει στον Τζαν, όμως εκείνος την αποτρέπει. «Υπάρχουν πράγματα που δεν συγχωρεί, όπως το να του λένε ψέματα άνθρωποι που αγαπά», της λέει, ενώ όταν βλέπει ότι δεν την έχει πείσει, γίνεται πιο σκληρός: «Αυτός σε τρεις μέρες θα ερωτευ­τεί κάποιαν άλλη και θα φύγει. Είδες τι έγινε με την Πολέν. Νομίζεις ότι θα ζήσετε μια ευτυ­χισμένη ζωή; Δεν σου ταιριάζει και δεν του ταιριάζεις. Ζήσε τις στιγμές. Νομίζεις ότι σε ερωτεύ­τηκε... Μην κάνεις περισσότερα όνειρα». «Ώστε δεν με αφήνετε ούτε να κάνω όνειρα!», του λέει εκνευρισμένη.

Σχέδιο… χωρισμού

Το επόμενο πρωί, ο Εμρέ τα λέει όλα στην Αϊλίν. «Για την ώρα πείστηκε, αλλά δεν θα αντέξει», καταλήγει... «Πρέπει να τους απομακρύνουμε! Να φύγει ο Τζαν στο εξωτερικό!», λέει εκείνη. Ο Εμρέ της επιση­μαίνει ότι δεν θέλει να πληγωθεί ο αδελφός του και να μην κάνει κάτι χωρίς να τον ενημερώσει πρώτα. «Ούτε εγώ θέλω να τον βλάψουμε, αλλά αν δεν γίνει κάτι θα χάσεις και τον αδελφό σου, και τον πατέρα σου, και την εταιρία... Όλα...».

Στη διάρκεια μια σύσκεψης, παρουσία της Σανέμ, ο Τζαν ανακαλύπτει πως ο κολλητός του φίλος και δικηγόρος του, Μετίν, ενημερώνει τη μητέρα του για την εταιρία. Ο Μετίν του εξηγεί πως είναι μέτοχος και έχει δικαί­ωμα να ενημερώνεται, όμως ο Τζαν δεν δέχεται το ότι ο φίλος του του έλεγε ψέματα και τον... διώχνει από την εταιρία! Μετά από αυτό και η φιλία τους... παγώνει. Η Σανέμ το βλέπει και σκέφτεται τι θα συμβεί αν η ίδια του αποκαλύψει τα ψέματα που του έλεγε... Δεν μπορεί να του πει την αλήθεια, οπότε σκέφτε­ται τι θα του πει για να μην τα φτιάξουν!

Νέο ψέμα

Το απόγευμα, ο Τζαν περνά να πάρει τη Σανέμ για μια βόλτα. Είναι ταραγμένος με όσα συνέ­βησαν με τον Μετίν και θέλει να τη δει για να ηρεμήσει. Εκείνη, όμως, του λέει ότι τελικά... τον βλέπει μόνο σαν φίλο! «Λεν με τραβάτε σαν άντρας!», συμπλη­ρώνει... και τον αποτελειώνει! «Σανέμ! Μη ζορίζεις την υπο­μονή μου. Εξαντλείται! Κόψε τα παιχνίδια μαζί μου. Εσύ θα χάσεις. Θα με κυνηγάς... Μέχρι τώρα εγώ ερχόμουν κι εσύ το 'σκαγες...».

Μετά από αυτή την εξέλιξη, είναι και οι δύο στενο­χωρημένοι. Ο Τζαν λέει τον πόνο του στο μόνο φίλο που του απέ­μεινε, τον Ακίφ: «0α καταλάβει ότι με αγαπάει...». Και η Σανέμ λέει στην Αϊχάν: «Λεν θα κατα­λάβει ότι τον αγαπώ...». Από την επομένη, ο Τζαν αγνοεί παντελώς την παρουσία της Σανέμ κι εκείνη πικραίνεται, ενώ αναγκάζεται να αποκαλύψει στον Τζέι Τζέι ότι ο Τζαν είναι ο «Άλμπατρος», όταν εκείνος την πιάνει να μιλάει στο αφεντικό τους στον ενικό. Στο μεταξύ, στην εταιρία αποφασίζουν να προκηρύξουν διαγωνισμό μέσω social media αναζητώντας την καλύτερη ιδέα για τη διαφήμιση, της αυτοκινητοβιομηχανίας που ανέλαβαν. Η Σανέμ αποφασίζει να στείλει την ιδέα της γράφο­ντας με το ψευδώνυμο «Πρωινό πουλί». Νιχάτ και Μεβκιμπέ πιάνουν τη Λεϊλά και της ζητούν να μιλήσει στην αδελφή της γιατί... έχει ερωτευτεί το αφεντικό της, τον κύριο Τζαν! «Είναι κακό που ερωτεύτηκε το αφεντικό της;», τους ρωτά εκείνη, που είναι επί­σης ερωτευμένη με τον Εμρέ. «Είναι δυνατόν ένα αφεντικό να ερωτευτεί την υπάλληλο του;», της απαντούν εκείνοι και την καταρρακώνουν... Πάντως, Λε'ίλά και Σανέμ έρχονται πιο κοντά σαν αδελφές. Η Σανέμ παραδέχεται στη Λεϊλά ότι είναι ερωτευμένη με τον Τζαν και η Λεϊλά στη Σανέμ ότι είναι ερω­τευμένη με τον κύριο Εμρέ! Η Σανέμ της λέει ότι είναι μηχανορράφος. «Λεν είναι κάποιος που μπορείς να εμπιστευτείς. Αξίζεις κάτι καλύτερο». Η Λεϊλά εκμυστηρεύεται στη Σανέμ ότι ξέρει πως ο Οσμάν είναι ερωτευ­μένος μαζί της, αλλά τον βλέπει σαν αδελφό της, αφού μεγάλω­σαν μαζί...

Πηγή: Τηλεθεατής

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved