Νίκος Μάνεσης: «Η ομάδα είναι αυτή που σε κάνει μάγκα» (photos)
Media

Νίκος Μάνεσης: «Η ομάδα είναι αυτή που σε κάνει μάγκα» (photos)

Ο Νίκος Μάνεσης πιστεύει στην ομαδικότητα και γι' αυτό διαθέτει μία από τις πιο επιτυχημένες εκπομπές στην ελληνική τηλεόραση. 

Σε συνέντευξή του μιλάει γι' αυτή την ομαδικότητα αλλά και για όλα εκείνα που ετοιμάζει την ερχόμενη σεζόν. Διαβάστε παρακάτω τι είπε σε συνέντευξή του...

Θεωρείτε ότι η ομάδα είναι εκείνη που θα βοηθήσει να φτάσετε εκεί που θέλετε;

Έχω κάνει εκπομπές με κακές ομάδες και με καλές ομάδες. Οι εκπομπές που έχω κάνει με καλές ομάδες σε απογειώνουν. Ναι, καμαρώνω για την ομάδα που έχω αυτήν τη στιγμή, θεωρώ ότι έχω μία από τις καλύτερες ομάδες τις ελληνικής τηλεόρασης.

Οι περισσότεροι είναι εκπαιδευμένοι από εμένα. Ένα ποσοστό πάνω από 50% χρεώνεται στην ομάδα μου, με τα μεγαλύτερα εύσημα στην Ασπασία Κάρλου την αρχισυντάκτρια.

Η ομάδα είναι αυτή που σε κάνει μάγκα. Θυμίζει λίγο μια ποδοσφαιρική ομάδα. Φανταστείτε έναν κορυφαίο προπονητή ποδοσφαίρου, ο οποίος δεν έχει καλούς παίκτες. Αυτό που μπορεί να κάνει είναι να φτιάξει μια μέτρια ομάδα. Καλή ομάδα θα δυσκολευτεί να φτιάξει. Εγώ έχω καλούς παίκτες.

Για τη νέα σεζόν ετοιμάζετε κάποιες αλλαγές;

Εγώ ό,τι αλλαγές κάνω τις βάζω σιγά σιγά μέσα. Δεν είμαι από αυτούς που προσπαθούν να προσελκύσουν τους τηλεθεατές, υποσχόμενος «λιοντάρια και τίγρεις». Βγάζω φλύκταινες με τέτοιου είδους εντυπωσιασμούς.

Εγώ λέω ότι το πιάνουμε από εκεί που το αφήσαμε. Θα υπάρξουν κάποιες σταδιακές αλλαγές, με απώτερο σκοπό να μπορέσουμε και εμείς να περάσουμε καλύτερα και ο τηλεθεατής. Δεν είναι στόχος μας ο εντυπωσιασμός. Θα μπορούσαμε με διάφορα τρικ να έχουμε και πολύ μεγαλύτερες τηλεθεάσεις. Δεν θέλουμε μεγαλύτερες τηλεθεάσεις.

Αν έφερνα δύο πολιτικούς και τους έκανα την πολιτική συνέντευξη που ξέρω να κάνω, κάποια στιγμή θα έβγαιναν μαχαίρια και ο κόσμος θα καθόταν και θα έβλεπε τα λιοντάρια μέσα στην αρένα. Μακριά από εμένα αυτό.

Δεν μου έχει ζητηθεί από το κανάλι. Από το κανάλι, όταν δημιουργήθηκε αυτή η ζώνη, μου είπαν ο στόχος μας είναι το δυναμικό κοινό και τους ζήτησα να μην παρέμβει κανείς και να με αφήσουν να το δουλέψω μόνος.

Νομίζω ότι πρέπει να είμαι ένας από τους λίγους δημοσιογράφους πια στην ιδιωτική τηλεόραση που τον αφήνουν να πορεύεται μόνος του, χωρίς παρεμβάσεις και ελέγχους, και αυτό είναι ένα μεγάλο κέρδος.

Πηγή: 7 Μέρες TV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved