«8 Λέξεις»: Το spoiler του Ανδρέα Γεωργίου για τη σειρά, λίγο πριν την πρεμιέρα!
Media

«8 Λέξεις»: Το spoiler του Ανδρέα Γεωργίου για τη σειρά, λίγο πριν την πρεμιέρα!

«8 Λέξεις»: Ο Ανδρέας Γεωργίου, ένας εκ των τριών σεναριογράφων της σειράς αλλά και πρωταγωνιστής, σε συνέντευξή του, δίνει τα πιο δυνατά spoiler για την πολυαναμενόμενη τηλεοπτική παραγωγή του ΣΚΑΪ

Διαβάστε παρακάτω τι αποκάλυψε σε συνέντευξή του ο Ανδρέας Γεωργίου...

Επιδιώκεις να εξελίσσεσαι ως σκηνοθέτης; Τι νέο φέρνουν οι «8 Λέξεις»;

Έχω στα χέρια μου ένα σενάριο που είναι κάτι άλλο από αυτό που είχα τα τελευταία δύο χρόνια. Ήταν η φοβία μου αυτή, δηλαδή το πόσο θα μπορούσε η Βάνα να μου δώσει κάτι άλλο. Επίσης, είχα αγωνία για τα πρόσωπα που θα βρίσκαμε. Τελικά, έχω ένα πάρα πολύ καλό σενάριο, το καστ είναι υπέροχο κι έχουν δέσει όλοι μεταξύ τους. Κι επειδή έχουμε κάνει ταξίδια στο εξωτερικό, δεν είναι το ταξίδι που γίνεται για να έχουμε καλή εικόνα, αλλά για να εξυπηρετήσει την ιστορία.

Αυτή ήταν η πρόκληση για μένα σκηνοθετικά, γιατί έπρεπε να είμαι στη Ρώμη, αλλά να μη δείχνω τις πλατείες και τη θέα από ψηλά. Κι επειδή τεχνικά είναι η μεγαλύτερη παραγωγή που έχουμε κάνει μέχρι σήμερα, αυτό που με χαροποιεί είναι ότι ο κόσμος πίσω από τις κάμερες έχει μπει στο κλίμα κι έχουν δώσει όλοι τον καλύτερό τους εαυτό.

Περάσαμε έναν Ιούλιο πολύ δύσκολο με τις συνθήκες και με τις θερμοκρασίες του καλοκαιριού, ειδικά στην Κύπρο όπου πραγματοποιούνται αρκετά γυρίσματα, κι έχουμε ένα αξιόλογο αποτέλεσμα. Είμαι πολύ υπερήφανος γι' αυτό που θα βγει στον αέρα.

Πώς αποφασίζεις αν θα παίξεις σε μία σειρά ή όχι;

Στο «Τατουάζ» είχα πει ότι δε θα παίξω, όμως στην πορεία μου έλειψε η ηθοποιία κι όταν το εξέφρασα, η Βάνα μου είπε «μπαίνεις». Αυτή τη φορά είχα μεγάλη ανασφάλεια ως ηθοποιός. Η Βάνα με πίεσε. Μου είπε «αυτός ο ρόλος είναι για σένα, πρέπει να παίξεις». Η Βάνα είναι αντικειμενικός άνθρωπος, ξέρω ότι δε μου το είπε επειδή με αγαπάει. Έχουμε την αρχή ότι η δουλειά είναι πάνω απ' όλα. Όταν διάβασα τα σενάρια, πράγματι με είδα σε αυτό και είπα ότι θα το κάνω.

Όντως λοιπόν είναι για σένα ο Οδυσσέας Καλλέργης;

Είναι ένας χαρακτήρας με τον οποίο μοιάζουμε σε πολλά. Είναι ένας καλλιτέχνης που πάει κόντρα στο κατεστημένο και ζει σε ένα δικό του κόσμο. Αυτός είμαι εγώ, ζω σε μια δική μου διάσταση πολλές φορές (γέλια). Ο Οδυσσέας δημιουργεί μια κόντρα με τους γύρω του κι από την κόντρα αυτή προχωράει η ιστορία και εξελίσσεται και ο ίδιος.

Είναι ένα ταξίδι πολύ ενδιαφέρον και το θέμα είναι ο προορισμός, δεν ξέρουμε πού θα καταλήξει. Συγκεκριμένα με τον αδερφό του είναι μονίμως σε αντιπαράθεση, κάτι που είναι τελείως αντίθετο με μένα, που με τα αδέρφια μου έχω άριστη σχέση. Πρόκειται για δύο διαφορετικούς χαρακτήρες, ο καθένας τους ισχυρός από την πλευρά του. Και στη μέση υπάρχει μια μάνα, που στην ουσία είναι η αρχηγός και προσπαθεί να κρατά τις ισορροπίες.

Στο κέντρο της ιστορίας υπάρχει ένας έρωτας. Πιστεύεις ότι είναι απαραίτητο αυτό για να τραβήξει το ενδιαφέρον του κόσμου;

Σίγουρα, ναι. Είναι ένας έρωτας που συναντά πολλά εμπόδια. Και όσο θα ξετυλίγεται το μυστήριο, θα γίνεται πιο δυνατός, όμως θα δυναμώνουν και τα εμπόδια. Πρόκειται για ένα παιχνίδι στο οποίο ο καθένας χάνει κάτι και κερδίζει κάτι.

Πλέον μπαίνουν στη μέση αρκετές αξίες της ζωής, όπως η ηθική, και όλο αυτό το κάνει πιο περίπλοκο. Ο κόσμος δε θα ξέρει με ποιον να είναι γιατί δε θα ξέρει ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο.

Από το τρέιλερ καταλαβαίνουμε ότι τα πράγματα είναι λίγο-πολύ ξεκάθαρα. Υπάρχει ένας «καλός» κι ένας «κακός» αδερφός.

Αυτή είναι η πρώτη εικόνα και η πρώτη σκέψη, η επιφάνεια του πράγματος. Όταν θα πάμε λίγο πιο βαθιά και θα δούμε από πού ξεκινάει όλο αυτό το στόρι, θα μπερδευτούμε και θα διχαστούμε.

Η συμφωνία σας με το ΣΚΑΙ περιλαμβάνει μία ακόμα σειρά, εβδομαδιαία. Μπορείς να μου πεις κάτι για αυτό;

Σε αυτή τη φάση επικεντρωνόμαστε στις «8 Λέξεις» και στην πρεμιέρα μας. Και παράλληλα δουλεύουμε το άλλο. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στις 30 Σεπτεμβρίου και δε θέλω να αποκαλύψω περισσότερα γιατί θα ήταν άδικο αυτή τη στιγμή. Οπότε θα περιμένουμε λίγο. Το να δουλεύουμε παράλληλα είναι κάτι που το έχουμε κάνει πολλές φορές στο παρελθόν.

Δουλεύουμε πολύ στο θέμα της οργάνωσης κι έχουμε φτάσει σε ένα πολύ καλό επίπεδο να μπορούμε να διαχειριστούμε δύο δουλειές. Αν κάνεις κάτι για πολλές ώρες καθημερινά, χρειάζεται λίγο και να ξεφεύγεις. Η άλλη σειρά, λοιπόν, είναι αυτός ο χρόνος μέσα από τον οποίο θα ανανεωνόμαστε. Το ένα θα βοηθά το άλλο καλλιτεχνικά και νομίζω ότι θα πάει πολύ καλά.

Έχεις ένα επαγγελματικό όνειρο που θέλεις κάποια στιγμή να πραγματοποιήσεις;

Ως σκηνοθέτης ονειρεύομαι μια ταινία. Και μπορώ να σου πω ότι είχα την ευκαιρία να το κάνω τα τελευταία 2-3 χρόνια, όμως νιώθω ότι πρώτα πρέπει να έρθει το σωστό timing, οπότε έχω υπομονή πάνω σε αυτό. Η υπομονή δε με χαρακτηρίζει, αλλά σε αυτόν τον τομέα την έχω και περιμένω να έρθει η σωστή στιγμή και το σωστό σενάριο. Θα το κάνω όμως, το θέλω πάρα πολύ.

Πηγή: 7ΜΕΡΕΣ TV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved