Τηλεοπτική βόμβα!Η Χατζηβασιλείου πήρε το «Πακέτο» της και δεν φαντάζεστε σε ποιο κανάλι πάει (pics)
Media

Τηλεοπτική βόμβα!Η Χατζηβασιλείου πήρε το «Πακέτο» της και δεν φαντάζεστε σε ποιο κανάλι πάει (pics)

Μετά από δεκατέσσερις ολόκληρες σεζόν η Βίκυ Χατζηβασιλείου πήρε το «Πακέτο» της από τον Alpha  και οδεύει προς άλλα μονοπάτια.

Η συνεργασία της παρουσιάστριας τον Alpha μετράει πολλά χρόνια, καθώς το «Πάμε πακέτο» προβαλλόταν για δεκατέσσερις ολόκληρες σεζόν με επιτυχία ακόμα και όταν άλλαξε ώρα και μέρα.

Η γνωστή παρουσιάστρια λοιπόν θα βρεθεί εκτός Alpha, καθώς η πρόταση που φέρεται να της έχει γίνει από το κανάλι δεν έγινε αποδεκτή από την ίδια.


Το περιοδικό TV Έθνος αναφέρει: «Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, η τελευταία επικοινωνία μεταξύ Βίκυς Χατζηβασιλείου και Alpha πραγματοποιήθηκε στις 8 Αυγούστου. Στέλεχος του καναλιού ενημέρωσε την παρουσιάστρια πως ο σταθμός δεν επιθυμεί τη συνέχεια της εκπομπής “Πάμε Πακέτο” και της αντιπρότεινε καθημερινό τηλεπαιχνίδι στην απογευματινή ζώνη του καναλιού.


Η συζήτηση δεν προχώρησε σε βάθος, καθώς η Βίκυ Χατζηβασιλείου δεν μπήκε καν στη διαδικασία να συζητήσει την αντιπρόταση. Στο σημείο εκείνο ολοκληρώθηκαν οι επαφές των δύο πλευρών», αναφέρεται μεταξύ άλλων. Η παρουσιάστρια όμως δεν σκοπεύει να εγκαταλείψει την μικρή οθόνη αφού θα την δούμε σε άλλο σταθμό με την εκπομπή της.

Πού;

Δείτε την απάντηση στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved