Elif: Όταν η Μελέκ παίρνει την Ελίφ για να φύγουν… (Photos)
Media

Elif: Όταν η Μελέκ παίρνει την Ελίφ για να φύγουν… (Photos)

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Elif, oι γείτονες της Αρζού και της Ασουμάν αισθάνονται άβολα επειδή μένουν στο κτίριο δύο γυναίκες μόνες. 

Όταν φτάνουν μέχρι την πόρτα τους, η Αρζού και η Ασουμάν τους διώχνουν αλλά πλέον ξέρουν πως δεν θα μπορέσουν να μείνουν εκεί για πολύ καιρό ακόμα. Η Μελέκ φοράει ακόμα το κολιέ, που της είχε χαρίσει ο Κενάν όταν παντρεύτηκαν. Και οι δύο θυμούνται εκείνες τις ημέρες.

Elif: Όταν η Μελέκ παίρνει την Ελίφ για να φύγουν…

Η Ελίφ και η Τουγτσέ κάνουν γρήγορα τα μαθήματα τους γιατί θέλουν να έχουν ελεύθερο χρόνο για να πάνε στον κινηματογράφο. Η Ιντζί είναι και εκείνη πολύ χαρούμενη, που μένει μαζί τους στο κτήμα. Η Αλιγιέ και η Ράμπια έχουν γίνει φίλες και χαίρονται, που το σπίτι επιτέλους είναι ήρεμο και γεμάτο χαρά και γέλια. Ο Βεϊσέλ έχει αναρρώσει πλήρως και έχει βρει δουλειά.

Elif: Όταν η Μελέκ παίρνει την Ελίφ για να φύγουν…

Η Τουλάι ετοιμάζεται να επιστρέψει και εκείνη στη δουλειά της στο κτήμα. Η Φεριντέ έχει όλη μέρα μαθήματα και διαγωνίσματά και συναντάει τους φίλους της για να μελετήσουν όλοι μαζί. Ο Μουράτ νιώθει άσχημα επειδή έχει μείνει πίσω από τη Φεριντέ όσον αφορά την εκπαίδευσή του. Ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ ετοιμάζονται να πάνε στη σχολή τους αλλά ο Κενάν ζητάει από τον αδελφό του να μείνει μαζί του για μια επαγγελματική συνάντηση για μια νέα δουλειά.

Elif: Όταν η Μελέκ παίρνει την Ελίφ για να φύγουν…

Η Μελέκ λέει στην Αλιγιέ πως θέλει να φύγει από το κτήμα με την Ελίφ και εκείνη της ζητάει να μείνει. Η Μελέκ επιμένει όμως και η Αλιγιέ της προτείνει να μιλήσει πρώτα στον Κενάν. Ο Κενάν δεν μπορεί να αντισταθεί στην επιμονή της Μελέκ. Όταν η Μελέκ παίρνει την Ελίφ για να φύγουν, η Τουγτσέ θέλει να τις ακολουθήσει. Ο Κενάν συμφωνεί και η Ελίφ με την Τουγτσέ είναι πολύ ευτυχισμένες…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved