«Αστέρια στην άμμο»: Φωτογραφικά στιγμιότυπα από τα γυρίσματα στην Ινδία (pics)
Media

«Αστέρια στην άμμο»: Φωτογραφικά στιγμιότυπα από τα γυρίσματα στην Ινδία (pics)

Τα γυρίσματα της νέας σειράς του Ανδρέα Γεωργίου «Αστέρια στην άμμο» συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς και εκτός ελληνικών συνόρων. 

Ο σκηνοθέτης Θοδωρής Νικολαΐδης και ο ηθοποιός Δημήτρης Παπαδόπουλος μιλούν για το στόρι και τα γυρίσματα της σειράς, που βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο της Ρένας Ρώσση-Ζαΐρη και αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα στον μήνα από τον Αlpha.

Στην πολιτεία Κεράλα της Νοτιοδυτικής Ινδίας βρέθηκε πρόσφατα ο σκηνοθέτης Θοδωρής Νικολαΐδης με μια ομάδα ηθοποιών για τις ανάγκες της νέας σειράς του Alpha.

Συνεχίζονται τα γυρίσματα για τη νέα σειρά του Alpha.

«Το ταξίδι στην Ινδία ήταν μια μοναδική εμπειρία» ανέφερε σε πρόσφατη συνέντευξή του. «Πριν ξεκινήσουμε για το ταξίδι μας ήμασταν λίγο μουδιασμένοι, καθώς ακούγαμε ότι το αεροδρόμιο στο οποίο θα αποβιβαζόμασταν ήταν κλειστό λόγω του φαινομένου των μουσώνων που επικρατεί αυτόν τον καιρό εκεί. Ευτυχώς σταθήκαμε τυχεροί. Μας έκανε πολύ καλό καιρό και μπορέσαμε να κάνουμε τα γυρίσματα που απαιτούνταν, με ένα χρώμα μοναδικό που έχει η Ινδία. Εχουμε πραγματοποιήσει σκηνές στην αγορά με την πολυκοσμία, με τα ιδιόμορφα ταξί που έχουν κ.ά». Τι δεν πρόκειται να ξεχάσει ο έμπειρος σκηνοθέτης από τα γυρίσματα σε αυτήν την ασιατική χώρα; «Οι καιρικές μεταβολές είναι κάτι το μοναδικό. Εκεί που βλέπεις ήλιο, ξαφνικά ανοίγουν οι ουρανοί και πέφτει ένα ποτάμι νερό πάνω σου που δεν το περιμένεις»...

Για το πώς επελέγη η Ινδία για τα γυρίσματα της σειράς, ο Θοδωρής Νικολαΐδης λέει στο «tv Εθνος»: «Η Ινδία συνδέεται με έναν εκ των βασικών ηρώων της ιστορίας μας, τον οποίο υποδύεται ο Δημοσθένης Παπαδόπουλος. Ο Ιάκωβος λοιπόν φεύγει και πάει στην Ινδία, για τον λόγο ότι υπάρχει ένα θέμα με μια γυναίκα που την αγάπησε πάρα πολύ, αλλά δυστυχώς δεν ευτύχησε να την παντρευτεί. Πράγμα που κατάφερε ένας άλλος ήρωας της ιστορίας μας, ο Νικηφόρος, που κάνει τον κακό της υπόθεσης και τον υποδύεται ο Πέτρος Λαγούτης. Ο Ιάκωβος πάει στην Ινδία και σκηνοθετεί τον θάνατο του. Ομως περνώντας τα χρόνια θέλει να γυρίσει στην Ελλάδα γιατί έχει δύο κόρες. Επειτα από έντονο προβληματισμό επιστρέφει στην πατρίδα του, όπου η μία από τις κόρες του ετοιμάζεται να παντρευτεί τον γιο του ανθρώπου που τον κατέστρεψε και του πήρε τη γυναίκα. Ο Ιάκωβος όμως έχει και ακόμη μία κόρη που ζει στην Κύπρο και η οποία είναι επιφορτισμένη με τη φροντίδα της άρρωστης μητέρας της. Ζει τον περισσότερο καιρό μέσα στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται η μητέρα της. Κάποια στιγμή γνωρίζει έναν γιατρό, τον οποίο και ερωτεύεται. Τα υπόλοιπα επί της οθόνης».

Ιδιαίτερα χαρούμενος για τη συμμετοχή του στην ολοκαίνουργια αυτή σειρά είναι ο Δημοσθένης Παπαδόπουλος, ο οποίος επιστρέφει στη μικρή οθόνη έπειτα από περίπου δέκα χρόνια, καθώς για τελευταία φορά τον είχαμε δει στη σειρά «Καρυωτάκης» της ΕΡΤ. «Είπα το "ναι" στην πρόταση αυτή από την πρώτη επαφή που είχα με τον Κούλλη Νικολάου αλλά και τον Θοδωρή Νικολαΐδη, καθώς είδα στα μάτια τους ένα πάθος που είναι πολύ σημαντικό για τη δουλειά που κάνουμε. Επιπλέον μου άρεσε και το σενάριο και φυσικά ο ρόλος μου».

Ο γνωστός ηθοποιός ενθουσιάστηκε μόλις πρωτοδιάβασε τον ρόλο του: «Θεωρώ τον ρόλο που έχω ως έναν από τους ωραιότερους της ιστορίας του βιβλίου της Ρένας Ρώσση-Ζαΐρη. Ο ρόλος μου είναι αινιγματικός και μυστήριος και αυτό μου αρέσει πολύ. Υποδύομαι έναν πατέρα με δύο κόρες. Εγκατέλειψε την οικογένεια του λόγω κάποιων σημαντικών λαθών, τα οποία δεν μπορώ να σας αποκαλύψω, και πήγε να ζήσει στην Ινδία. Δηλαδή στα πρώτα περίπου 50 επεισόδια βρίσκομαι στην Ινδία, σε παράλληλη δράση με την ιστορία που παρακολουθεί ο θεατής. Αλλά για να διορθώσει κάποια λάθη του παρελθόντος αποφασίζει να γυρίσει πίσω και να συναντήσει και τις δύο κόρες του ύστερα από πάρα πολλά χρόνια. Η μία κόρη του μάλιστα δεν τον έχει γνωρίσει καν. Και η άλλη έχει να τον δει από ηλικία 7 χρόνων. Ενώ τον παρακολουθούμε στην Ινδία και όλοι θεωρούν ότι είναι ένα πρόσωπο το οποίο έχει πεθάνει, εμφανίζεται ξανά στο προσκήνιο και αλλάζει όλη την πορεία της ιστορίας». Ο Δημοσθένης Παπαδόπουλος παραδέχεται ότι τα γυρίσματα στην Ινδία ήταν μια πολύ μεγάλη εμπειρία γι' αυτόν: «Ηταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία όλο αυτό που έζησα τις τέσσερις αυτές μέρες που βρέθηκα στη χώρα αυτή. Το πολύ σημαντικό της όλης υπόθεσης είναι ότι καταφέραμε να έχουμε κάποια υπέροχα πλάνα και κάποιες υπέροχες σκηνές. Γιατί και μόνο το τοπίο αρκεί για να δώσει μια άλλη μαγεία και μια άλλη αίσθηση στην όλη δουλειά».

Τέλος, ο ηθοποιός δηλώνει εντυπωσιασμένος από αυτό που αντίκρισε στην Ινδία «Είδα ανθρώπους να ζουν κάτω από πανάθλιες συνθήκες και να είναι όμως πανευτυχείς»!

Δείτε φωτογραφίες παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved