«8 λέξεις»: Δείτε πότε κάνει πρεμιέρα η νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου (pics)
Media

«8 λέξεις»: Δείτε πότε κάνει πρεμιέρα η νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου (pics)

Η μεγάλη πρεμιέρα της σειράς «8 λέξεις» πλησιάζει και όλοι περιμένουν με αγωνία να παρακολουθήσουν το πρώτο επεισόδιο που θα προβληθεί στον ΣΚΑΪ. 

Οι φίλοι της σειράς από την Κέρκυρα, όπου διαδραματίζεται μέρος της πλοκής, θα έχουν την ευκαιρία να δουν μαζί με τον Ανδρέα Γεωργίου και τον Κούλλη Νικολάου αλλά και συντελεστές της σειράς την πρεμιέρα σε κεντρική πλατεία.

Κάτοικοι του νησιού μαζί με τους δημιουργούς, την Δήμαρχο Μερόπη Υδραίου και τους ανθρώπους της Φιλαρμονικής θα έχουν συγκεντρωθεί από νωρίς στην πλατεία Δημαρχείου της Κέρκυρας για να παρακολουθήσουν σε γιγαντοοθόνη την πρεμιέρα της σειράς.

Δείτε πότε κάνει πρεμιέρα στην gallery που ακολουθεί:

Ένα πολιτικό θρίλερ με δραματική εξέλιξη και ήρωες που βλέπουν τις ζωές τους να κινούνται σαν μαριονέτες από μοιραία γεγονότα και συγκυρίες.

Το αύριο θα γίνει αβέβαιο, τρομακτικό και ταυτόχρονα απρόσμενο και γεμάτο πάθος και όνειρα που τώρα δείχνουν πιο πιθανόν από ποτέ να πραγματοποιηθούν.

Μια δυνατή ιστορία αγάπης γεμάτη διλήμματα, ίντριγκες, μυστικά και αποκαλύψεις. Ένα παθιασμένο ερωτικό τρίγωνο, μια απίστευτη πλεκτάνη που ξεκινάει από το παρελθόν για να τυλίξει στα επικίνδυνα δίχτυα της τις ζωές των ηρώων…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved