8 Λέξεις: Δύσκολες στιγμές για τον Ανδρέα Γεωργίου την ημέρα της πρεμιέρας του- Τι συνέβη; (Video)
Media

8 Λέξεις: Δύσκολες στιγμές για τον Ανδρέα Γεωργίου την ημέρα της πρεμιέρας του- Τι συνέβη; (Video)

Η σειρά «8 Λέξεις» έκανε πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ  την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου.

Ο Ανδρέας Γεωργίου όμως περνά δύσκολα και το αποκάλυψε ο ίδιος ο ηθοποιός, σεναριογράφος και σκηνοθέτης.

Οι «8 Λέξεις» είναι μία συναρπαστική ιστο­ρία αγάπης, γεμάτη διλήμματα, ίντριγκες, μυστικά και αποκαλύψεις. Ένα παθιασμένο ερωτικό τρίγωνο, μια απίστευτη πλε­κτάνη, που ξεκινάει από το παρελθόν για να τυλίξει στα επικίνδυνα δίχτυα της τις ζωές των ηρώων.

Πρόκειται για ένα πολιτικό θρίλερ με δραματική εξέλιξη και ήρωες που βλέπουν τις ζωές τους να κινούνται σαν μα­ριονέτες από μοιραία γεγονότα και συγκυρίες.

Άνθρωποι που μέχρι χθες ζούσαν ανίδεοι για τα αποτελέσματα των επιλογών τους... Δεσμοί αίματος που θα δοκιμαστούν σε ακραίες συνθή­κες ... Ζευγάρια που στήριξαν την ευτυχία τους σε ένοχα, ανομολό­γητα μυστικά... Πολιτικά πρόσωπα που προσπαθούν να κρυφτούν πίσω από την ψεύτικη δημόσια εικόνα τους...Ένας έρωτας που θα κάψει τα πάντα στο πέρασμα του...

Μόνο «8 λέξεις» έχουν ειπωθεί ανάμεσα στους βασικούς ήρωες και καθε­μία από αυτές βάζει τα θεμέλια μιας ιστορίας που θα ανατρέψει τα γεγονότα όπως τα ήξεραν όλοι μέχρι σήμερα. Το αύριο γι' αυτούς θα γίνει αβέβαιο, τρομακτικό και ταυτόχρονα απρόσμενο και γεμάτο ερωτική έξαψη, πάθος και όνειρα, που τώρα δείχνουν πιο πιθανό από ποτέ να πραγμα­τοποιηθούν. Κάθε ήρωας καλείται να κάνει μια καινούρια επιλογή, να βγάλει τη μάσκα του και να δείξει το αληθινό του πρόσωπο.

Η πρεμιέρα έγινε την Κυριακή και ο Ανδρέας Γεωργίου μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ για τη σειρά «8 Λέξεις».

Αφιέρωσε την πρεμιέρα του σε ένα από τα πιο αγαπημένα του πρόσωπα, που δε θα μπορούσε να την δει αφού δεν της το επιτρέπει η υγεία της. Δείτε τι αποκάλυψε ο Ανδρέας Γεωργίου για αυτό το αγαπημένο του πρόσωπο και τις δύσκολες στιγμές που περνά στο ακόλουθο βίντεο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved