8 λέξεις: O δολοφόνος… έτοιμος να χτυπήσει (Photos)
Media

8 λέξεις: O δολοφόνος… έτοιμος να χτυπήσει (Photos)

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς 8 λέξεις, η Ηλιάνα επιμένει πως η γυναίκα που στέκεται μπροστά της ονομάζεται Αγγέλα, αλλά η ίδια της εξηγεί πως λέγεται Στέλλα κι απορεί με την αντίδρασή της. Απορημένος είναι και ο Μιχαήλ που γίνεται μάρτυρας της σκηνής και προσπαθεί να ηρεμήσει την Ηλιάνα, ενώ αναθέτει στον Αλέκο να ψάξει όλο αυτό το μυστήριο.

Η Σμαράγδα απαιτεί από τον Άκη να δημοσιοποιήσουν τη σχέση τους κι αυτός της εξηγεί πως αν το τραβήξει στα άκρα, θα χωρίσουν. Ο Φοίβος δέχεται εντολή για ένα ακόμα προειδοποιητικό χτύπημα στη Ναυσικά.

Η Εύα μαθαίνει από τον γιατρό πως η κατάσταση της υγείας της Ολυμπίας επιδεινώνεται. Ο Νικηφόρος συναντιέται με την Ναυσικά και της εξηγεί πως γύρισε μόνιμα Ελλάδα και θέλει να συσφίξει τις σχέσεις με τα ετεροθαλή αδέρφια του.

Ο Οδυσσέας επιστρέφει στο πατρικό σπίτι της μητέρας του μετά από πολύ καιρό για να βρει τους πρώτους του πίνακες, όμως κάποιος εκεί του επιφυλάσσει μια δυσάρεστη έκπληξη.

Ο Οδυσσέας επιμένει ότι το ρολόι εμφανίστηκε μετά την εξαφάνισή του πατέρα του και ζητάει εξηγήσεις από τη μητέρα του, Ναυσικά. Στο μεταξύ, ο Άκης με τον γιο του τον Δημήτρη έρχονται σε ρήξη λόγω της κατάστασης που βιώνει η Ηλιάνα. Ο Μιχαήλ πάει στο γραφείο του και προς μεγάλη του έκπληξη εκεί τον περιμένει.. η Ρωξάνη!

Η Ηλιάνα συγχρόνως δεν το βάζει κάτω και συνεχίζει να ερευνά την αλλόκοτη υπόθεση που της έχει ταράξει τη ζωή. Η Ναυσικά οργανώνει τραπέζι με τον Οδυσσέα τον Μιχαήλ και τον ετεροθαλή τους αδερφό, τον Νικηφόρο!

Η Ευγενία απειλεί τον Δημήτρη πως αν η Ηλιάνα συνεχίσει να την παρενοχλεί, θα πάρει τηλέφωνο την αστυνομία! Η Ναυσικά, παρά τις προειδοποιήσεις πηγαίνει σε ένα υπόγειο γκαράζ μόνη της όπου εκεί παραμονεύει ο δολοφόνος της, έτοιμος να χτυπήσει!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved