Έρωτας Μετά: Η αποκάλυψη της  σχέσης του Κωνσταντίνου και της Άννας εξοργίζει το σύζυγο της Άννας
Media

Έρωτας Μετά: Η αποκάλυψη της σχέσης του Κωνσταντίνου και της Άννας εξοργίζει το σύζυγο της Άννας

Το νέο ερωτικό θρίλερ του Alpha «Έρωτας Μετά» έκανε μια δυνατή αρχή και η συνέχειά του με το αποψινό επεισόδιο θα σε κρατήσει σπίτι.

Στο πρώτο επεισόδιο της σειράς λοιπόν γνωρίσαμε τους ήρωες και είδαμε πως η τυχαία γνωριμία του Κωνσταντίνου, ενός επιτυχημένου επιχειρηματία, και της Άννας, πρώην δασκάλας τάνγκο καθώς και η μετέπειτα συνάντησή τους λόγω των παιδιών τους, δημιούργησαν τις συνθήκες για να αναπτυχθεί μια φιλία ανάμεσα στις οικογένειές τους.

Ένα αυτοκινητικό δυστύχημα γίνεται η αφορμή να αποκαλυφθεί μία παράνομη σχέση με μοιραίες συνέπειες. Ενώ η σύζυγος του Κωνσταντίνου, Ηλέκτρα, και ο άνδρας της Άννας, ο Χρήστος, επιχειρούν να κατανοήσουν ό,τι συνέβη, βρίσκουν τους εαυτούς τους αντιμέτωπους όχι μόνο με την επώδυνη διαπίστωση πως οι σύντροφοί τους διατηρούσαν ερωτική σχέση αλλά και με ένα ντόμινο αποκαλύψεων που θα φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή τους.

Έρωτας μετά
Έρωτας μετά

Τι πρόκειται όμως να συμβεί στο καινούργιο επεισόδιο;

Η αποκάλυψη της σχέσης του Κωνσταντίνου και της Άννας εξοργίζει το σύζυγο της Άννας, Χρήστο, ο οποίος ύστερα από ένα ξέσπασμά του, οδηγείται στην Αστυνομία.

Εκεί συναντάει τον παλιό του φίλο και πρώην συνάδελφο, Φώτη, ο οποίος έχει αναλάβει την υπόθεση. Η μητέρα του Κωνσταντίνου, Αντιγόνη, αναθέτει σε ένα ιδιωτικό ντετέκτιβ να ανακαλύψει την αλήθεια πίσω από το ατύχημα του γιου της, θεωρώντας πως το ατύχημα οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια. Πίσω στο παρελθόν, η φιλία των παιδιών των δύο οικογενειών και η δουλειά που αναθέτει η Ηλέκτρα στον Χρήστο φέρνει τις δύο οικογένειες, και κυρίως τον Κωνσταντίνο με την Άννα, ακόμα πιο κοντά.

Μια φιλία ανάμεσά τους ξεκινάει, ενώ σ’ ένα δείπνο των δύο οικογενειών, η Ηλέκτρα προτείνει στην Άννα να ξεκινήσει και πάλι να διδάσκει τάνγκο.

Απόψε στις 21.50 στον Alpha...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved