MasterChef: Αυτός θα είναι τελικά ο τέταρτος κριτής του ριάλιτι; (Video & Photos)
Media

MasterChef: Αυτός θα είναι τελικά ο τέταρτος κριτής του ριάλιτι; (Video & Photos)

To MasterChef έχει αποδειχθεί ότι αποτελεί τηλεοπτικό φαινόμενο και όλα είναι σε τροχιά προετοιμασίας για την πρεμιέρα του επόμενου κύκλου.

Το MasterChef αναμένεται να ξεκινήσει μετά το τέλος του Greece’s Next Top Model και σίγουρα θα υπάρξουν αλλαγές! Μία λοιπόν από τις αλλαγές του ριάλιτι μαγειρικής είναι ότι θα υπάρξει και τέταρτος κριτής.

Ποιος θα είναι ο τέταρτος κριτής που θα κάτσει δίπλα στον Σωτήρη Κοντιζά, τον Πάνο Ιωαννίδη και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο;

Θεωρείται ο επικρατέστερος σεφ για να είναι στο ριάλιτι και απάντησε στις φήμες που τον θέλουν να είναι το φαβορί για τη θέση του τέταρτου κριτή στον επόμενο κύκλο του MasterChef!

Συγκεκριμένα ανέφερε στην κάμερα της εκπομπής "Ευτυχείτε" ο σεφ: «Δεν ξέρω τι θα γίνει με το MasterChef. Είναι ένα θέμα που το δουλεύει το κανάλι και κάποια στιγμή θα μας ενημερώσει. Μου έχει γίνει κουβέντα για το MasterChef, αλλά πιθανώς όχι μόνο σε μένα.»

Και τόνισε: « Τα τρία παιδιά (οι κριτές) τα ξέρω καλά και είναι πολύ φρέσκα και φιλικά. Μου αρέσουν πολύ. Δίνουν έναν συγκεκριμένο τόνο, διαφορετικό από παλιότερα… Πραγματικά πρέπει να σκεφτώ πολύ αν μου γίνει πρόταση και μου ζητηθεί να είμαι εγώ. Γιατί είναι πολύ δύσκολος ο χρόνος. Αυτό είναι το κυριότερο»!

Δείτε ποιος είναι και τι άλλο αποκάλυψε στην κάμερα της εκπομπής "Ευτυχείτε!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved