Γυναίκα χωρίς όνομα: Η κόλαση, το μεγάλο μυστικό και ο εκβιασμός (photos)
Media

Γυναίκα χωρίς όνομα: Η κόλαση, το μεγάλο μυστικό και ο εκβιασμός (photos)

Γυναίκα χωρίς όνομα: Tα πράγματα στη σειρά του ΑΝΤ1 είναι ανατρπτικά και οι εξελίξεις καταιγιστικότατες.

Η Μαρίνα δεν μπορεί να πιστέψει ότι η Κάτια είναι η μητέρα της. Παράλληλα, ο Φώτης εκβιάζει τη Μάρθα πως αν δεν πληρώσει την εγγύηση της Κάτιας θα αποκαλύψει στη Μαρίνα το μεγάλο της μυστικό. Εκείνη, αν και δέχεται, οργανώνει κρυφά τη δολοφονία της γυναίκας, κάνοντας την παραμονή της στη φυλακή... κόλαση!

Έπειτα από όλα όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα ο Φώτης αποφασίζει να αποκαλύψει την αλήθεια στη Μαρίνα. Στο άκουσμα της είδησης πως εκείνος και η Κάτια είναι οι γονείς της, η κοπέλα συγκλονίζεται. Η Μαρίνα αποχωρεί από το νοσοκομείο και δεν ξέρει πώς να χειριστεί αυτή την κατάσταση. Την ίδια στιγμή, η Κάτια επιστρέφει στη φυλακή ηττημένη, καθώς ο Δημήτρης αρνείται να τη βοηθήσει οικονομικά ώστε να πληρωθεί η εγγύηση και να βγει από τη φυλακή. Από την άλλη, η Ιωάννα κάνει μια νέα αρχή στη ζωή της και ξεκινάει να εργάζεται στο μπαρ του Γιώργου. Εκεί γνωρίζει εντελώς τυχαία για πρώτη φορά τον Μιχάλη...

Ανατροπές στη σειρά...
Ανατροπές στη σειρά...

Εν τω μεταξύ, η Ελλη αντιδρά έντονα και αρνείται να συμμετάσχει στο δείπνο που έχει ετοιμάσει η Σοφία για να συμφιλιωθούν. Λίγο αργότερα, η Μαρίνα αποκαλύπτει σοκαρισμένη στον Μιχάλη πως π Κάτια είναι η μητέρα της. Ο νεαρός προσπαθεί να την ηρεμήσει και τη συμβουλεύει να δώσει μία ακόμα ευκαιρία στη σχέση με τη γυναίκα. Την επόμενη μέρα η Μάρθα επισκέπτεται τον Φώτη στο νοσοκομείο και εκείνος της αποκαλύπτει ότι ξέρει πως εκείνη γνωρίζει τα πάντα για τη Μαρίνα εδώ και καιρό και δεν είπε τίποτα. Στο άκουσμα της είδησης η γυναίκα καταρρέει και εκείνη την ώρα μπαίνει μέσα στο δωμάτιο η Μαρίνα...

Ο Φώτης εκβιάζει τη Μάρθα

Ο Φώτης είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα προκειμένου να βγάλει την Κάτια από τη φυλακή. Έτσι, απειλεί τη Μάρθα να πληρώσει την εγγύηση, αλλιώς θα αποκαλύψει στη Μαρίνα πως τόσο καιρό γνώριζε ποιοι ήταν οι βιολογικοί της γονείς και της το έκρυβε! Ο εκβιασμός του άντρα πανικοβάλλει τη γυναίκα, η οποία ξέρει πως αν αποκαλυφθεί η αλήθεια θα χάσει για πάντα από τη ζωή της τη Μαρίνα. Την ίδια ώρα, η Μαρίνα και η Ρένα συναντιούνται με την Ιωάννα και προσπαθούν να την πείσουν να μιλήσει για την εγκυμοσύνη της στον πατέρα του παιδιού της, ενώ η Σοφία επηρεάζεται από τη συζήτηση που έχει με τον Κωστή και πιέζει τον Δημήτρη να τον παντρευτεί. Φυσικά, αυτή η ιδέα βρίσκει αντίθετη την Έλλη, η οποία συγκρούεται ακόμα μία φορά με τον πατέρα της.

Οι εξελίξεις καθηλώνουν...
Οι εξελίξεις καθηλώνουν...

Ο τελευταίος ύστερα από αυτό βρίσκεται ξανά διχασμένος ανάμεσα στην αγαπημένη του και την κόρη του. Από την άλλη, η Μάρθα αποφασίζει να κάνει πίσω και να πληρώσει την εγγύηση για την Κάτια. Βέβαια, η γυναίκα, κρυφά από όλους, καταστρώνει ένα σκοτεινό σχέδιο ώστε να γλιτώσει μια για πάντα από εκείνη.

Ο Νίκος πιάνει δουλειά στο νοσοκομείο

Την επόμενη μέρα, λοιπόν, η Μάρθα βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο της και πηγαίνει στις φυλακές όπου κρατείται η Κάτια. Εκείνη τη στιγμή φτάνει εκεί και η Μαρίνα, η οποία όταν τη βλέπει παραξενεύεται και τη ρωτά για ποιο λόγο βρίσκεται εκεί. Η γυναίκα προσπαθεί να παραμείνει ψύχραιμη και βρίσκει μια δικαιολογία. Την ίδια στιγμή, ο Χατζής βάζει πλώρη για την Ελλη, η οποία συνεχίζει να προσπαθεί να αποτρέψει τον επικείμενο γάμο της Σοφίας με τον πατέρα της. Οι ώρες περνούν και η Κάτια αρχίζει να αισθάνεται μια απειλή μες στη φυλακή και περιμένει εναγωνίως να έρθει η στιγμή που θα πληρωθεί η εγγύηση και θα βγει από εκεί.

Μάλιστα, η γυναίκα προσπαθεί να παραμείνει ψύχραιμη και να μη δίνει σημασία στην εριστική συμπεριφορά των συγκροτούμενων της. Από την άλλη, ο Νίκος δεν πρόκειται να ηρεμήσει αν δεν βγάλει από τη μέση τον Φώτη. Έτσι, ο άντρας βρίσκει τρόπο και προσλαμβάνεται ως τραυματιοφορέας στο νοσοκομείο που νοσηλεύεται ο Φώτης, προκειμένου να κάνει πράξη το σχέδιο του!

Πηγή: my tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved