Λιάγκας-Αρναούτογλου: Γιατί τέτοιος… αλληλοσπαραγμός; Τι έχουν να χωρίσουν; Το χρονικό της κόντρας
Media

Λιάγκας-Αρναούτογλου: Γιατί τέτοιος… αλληλοσπαραγμός; Τι έχουν να χωρίσουν; Το χρονικό της κόντρας

Βούτυρο στο… ψωμί των τηλεοπτικών συντακτών είναι η κόντρα ανάμεσα σε δύο κορυφαία ονόματα της μικρής οθόνης με τα… στρατόπεδα να εξαπολύουν με την πρώτη ευκαιρία τα πυρά στους αντιπάλους και να αναζωπυρώνεται ο πόλεμος ανάμεσά τους.

Τι φταίει όμως και φτάσαμε μέχρι εδώ; Τελευταία… μάχη ανάμεσα σε Αρναούτογλου και Λιάγκα ήταν αυτή που ξεκίνησε πριν από λίγες ημέρες όταν άρχισε να ακούγεται το όνομα του Γιώργου Λιανού για την παρουσίαση του The Voice.

Αφορμή στάθηκαν τα σχόλια που έγιναν στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» στον ΣΚΑΪ σχετικά με τον Λιανό. Ο Λιάγκας με τον Παπανώτα χρησιμοποίησαν τη λέξη «πασπαρτού» για τον Γιώργο Λιανό ο οποίος απάντησε στα σχόλια μέσα από τη ραδιοφωνική εκπομπή που παρουσιάζει μαζί με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στον οποίο βρήκε την απόλυτη στήριξη.

Μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λιανός είπε με χιούμορ: «Τον εκτιμούσα τον Λιάγκα μέχρι που μίλησε για μένα… Με ζηλεύει… Με υποβάθμισε για να παρουσιάσει εκείνος το The Voice…» είπε από τον ραδιοφωνικό «αέρα» με τον Αρναούτογλου να παίρνει τον λόγο και να… σκληραίνει το… παιχνίδι καθώς είπε: «Για τέτοια είσαι Λιάγκα, για να δημιουργείς εντάσεις και πάθη και μίση και ίντριγκα… Γιατί ρε Λιάγκα, δεν χόρτασες; Δύο χρόνια ήσουν εκτός και τώρα τα πήρες όλα;»!

Ο Γρηγόρης δεν άφησε εκτός τον Δημήτρη Παπανώτα στον οποίο είπε απευθυνόμενος από τη ραδιοφωνική εκπομπή του: «Παπανώτα ζεις για να κοντράρεσαι και να έχεις ψωμί να μιλάς. Την επόμενη φορά δεν θα είμαστε καταγγελτικοί. Αν ξαναπειράξετε τον Λιανό να είσαστε έτοιμοι να βγουν στη φόρα πράγματα που δεν είσαστε έτοιμοι να τα ακούσετε»!

Επεισόδιο 2: Η απάντηση του Λιάγκα και τα νεύρα του Παπανώτα

Ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να ηρεμήσει τα πνεύματα μετά τα παραπάνω και μέσα από την εκπομπή του «Μεσημέρι με τον Λιάγκα», είπε πως θα δεχτεί ότι έκαναν πλάκα.
Ο Δημήτρης Παπανώτας με τη σειρά του είπε ότι όλο αυτό είναι ένα εμπορικό κόλπο για να διαφημίσουν την εκπομπή τους.


«Είναι τηλεοπτικό-ραδιοφωνικό θράσος. Είναι τραγικό να ακούγονται αυτά», είπε.
«Γιώργο πες του Δημήτρη ότι κάνουμε πλάκα και να λήξει εδώ», έστειλε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στον Γιώργο Λιάγκα και εκείνος διάβασε το μήνυμά του on air.
«Δεν θέλω να κάνω το The Voice, δεν το σκέφτηκα ποτέ. Μου κάνανε μια πρόταση και είπα "παιδιά μην το σκέφτεστε καν"», είπε θέλοντας να λήξει το θέμα.

Τι έχει όμως συμβεί ανάμεσα στους παρουσιαστές; Έχει προηγηθεί κάτι ανάμεσά τους και βρίσκονται μονίμως σε κόντρα;

Η αλήθεια είναι ότι Λιάγκας και Αρναούτογλου προσμετρούν αρκετούς… διαξιφισμούς δημόσια.

Κάποιοι λένε ότι η «ρίζα» του κακού βρίσκεται στο μακρινό παρελθόν, από την εποχή του Mega, όταν ο Γρηγόρης άφησε το πρωινό που με επιτυχία παρουσίαζε στο κανάλι για χρόνια και με μία σεζόν διαφορά πήρε τη σκυτάλη ο Λιάγκας μαζί με τη τότε σύζυγό του Φαίη Σκορδά. Από τότε οι δύο άντρες έχουν ανταλλάξει βαριές κουβέντες αλλά κάθε φορά έβρισκαν τον τρόπο για να «συμφιλιωθούν» δημόσια μέχρι την επόμενη φορά που θα βρουν μία ευκαιρία για να ξανακοντραριστούν δημοσίως.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved