Λόγω τιμής: Θα γίνει χαμός – Βγαίνουν στην επιφάνεια όσα τους χωρίζουν (photos)
Media

Λόγω τιμής: Θα γίνει χαμός – Βγαίνουν στην επιφάνεια όσα τους χωρίζουν (photos)

Λόγω τιμής: Εξελίξεις και ανατροπές για τους ήρωες της σειράς

O Μάνος πέρασε δύσκολα τα τελευταία χρόνια στη φυλακή... Και το πάρτι-έκπληξη που οργάνωσαν οι παλιοί του φίλοι, για την επιστροφή του κοντά τους, ήταν η κατάλληλη ευκαιρία για να βρεθεί η παρέα ξανά μαζί και να θυμηθεί όσα την ένωναν. 20 χρόνια μετά, όμως, αυτά που τους χωρίζουν μπορεί τελικά να είναι περισσότερα.

Το βράδυ του πάρτυ σημαδεύεται από την αποβολή της Μάνιας. Το μωρό που εκείνη κι ο Παύλος ήθελαν όσο τίποτα χάνεται, κι ενώ η ίδια προσπαθεί να συνέλθει από το σοκ, ο Μιχάλης έρχεται αντιμέτωπος με μια κατάσταση που δεν ξέρει πώς να χειριστεί. Η είδηση ότι ο γιος ενός μεγαλοδικηγόρου των Αθηνών έχει συλληφθεί για συμμετοχή σε βανδαλισμούς στα Εξάρχεια γίνεται πρωτοσέλιδο σε όλες τις εφημερίδες και ο ίδιος μπαίνει φυσικά στο στόχαστρο.

Λόγω τιμής
Λόγω τιμής

Ο Άρης, ως εκδότης ηλεκτρονικής εφημερίδας, δεν μπορεί να αποσιωπήσει το γεγονός και η σύγκρουση με τον Μιχάλη, ο οποίος αναζητά συμμάχους σε αυτήν την περιπέτεια, είναι αναπόφευκτη. Την ίδια στιγμή, ο Μάνος ανοίγει την καρδιά του στον άνθρωπο που νιώθει πιο κοντά απ' όλους, τον Βασίλη. Του εξομολογείται ότι η μητέρα του πέθανε και του ζητά να τον προσλάβει αμισθί στο μπαρ του, για να αρχίσει σιγά σιγά να ζει μια κανονική ζωή. Όμως, εκείνος, φοβούμενος πως η γυναίκα του, Δέσποινα, θα έχει αντιρρήσεις, αναγκάζεται να αρνηθεί. Ο Μάνος απογοητεύεται... Κι όταν, λίγο αργότερα, η Ηρώ τον αναζητά για να τον αποχαιρετήσει πριν φύγει ξανά για τα Κύθηρα, δεν της δίνει κανένα σημείο ζωής...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved