Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα: Δεν πάει ο νους σας τι αποκάλυψε ο Βλαδίμηρος για τη συνέχεια της σειράς!
Media

Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα: Δεν πάει ο νους σας τι αποκάλυψε ο Βλαδίμηρος για τη συνέχεια της σειράς!

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης μίλησε για ακόμα μία φορά για τη συνύπαρξή του στη σειρά «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα» με τη Δάφνη Λαμπρόγιαννη και έκανε την αποκάλυψη για τη συνέχεια της σειράς!

Βλαδίμηρε, τα πρώτα πέντε χρόνια στη «Μουρμούρα» ήσουν ζευγάρι με τη Δάφνη Λαμπρόγιαννη. Αγχώθηκες, όταν σου είπαν ότι πρέπει να αλλάξει η ιστορία και να βρεθεί μια νέα ηθοποιός;

«Με τη Δάφνη είχαμε χτίσει πέντε χρόνια συνύπαρξης και ήταν πολύ δύσκολο να βρεθεί κάποια που θα μπορούσε να δεθεί μαζί μου ερμηνευτικά. Η «Μουρμούρα» δεν είναι καθόλου εύκολη σειρά. Σκέψου ότι δύο άνθρωποι βγάζουν έξι σκηνές την ημέρα και έχουμε φτάσει στο 440ό επεισόδιο.» πρόσθεσε χαρακτηριστικά στο Page 2 της Νέας Σελίδας ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

Και τόνισε: «Θέλει ικανότητα για να μπορέσεις να συνεχίσεις για έκτη και τώρα για έβδομη χρονιά, κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Και σε αυτό οφείλουμε ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους συγγραφείς μας, γιατί είναι ανεξάντλητοι.»!

Τι απάντησε όμως στην ερώτηση αν υπάρχει περίπτωση να δούμε τη Δάφνη Λαμπρόγιαννη να επιστρέφει; Δείτε την στη gallery που ακολουθεί!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved