Αν ήμουν πλούσιος: Το λάθος που θα τους τσακίσει (Photos)
Media

Αν ήμουν πλούσιος: Το λάθος που θα τους τσακίσει (Photos)

Γέλια, απογοήτευση αλλά σκηνές απείρου κάλλους στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Αν ήμουν πλούσιος.

Ο Πέτρος πιέζει τη Δάφνη να πάει στην αστυνομία να καταγγείλει τον Στρατή ενώ η Κική ονειρεύεται τον γάμο της και τη μεγάλη ζωή που την περιμένει. Η Χριστίνα είναι σκασμένη από την στενοχώρια της για την εξαφανισμένη μάνα της ενώ η Βενετία περνάει ζάχαρη με τη Σαββούλα σε σπα.

Η Χριστίνα είναι σκασμένη από την στενοχώρια της

Η Μόνικα ψάχνει το λαχνό των παιδιών ενώ η Σμαράγδα απογοητευμένη απ’ αυτό που της έκανε ο Μάνος, ψάχνει τρόπους με το Νικόλα να εισπράξουν το λαχνό και αποφασίζει να επισκεφθεί δικηγόρο. Η Δάφνη αποφασίζει να καταγγείλει το Στρατή. Η Κική κάνει το λάθος να επισκεφτεί το Βρανά αναζητώντας λύση στο θέμα της νομιμοποίησης των χρημάτων από το λαχνό.

Ο Πέτρος πιέζει τη Δάφνη να πάει στην αστυνομία να καταγγείλει τον Στρατή ενώ η Κική ονειρεύεται τον γάμο της και τη μεγάλη ζωή που την περιμένει


Ο πανούργος Βρανάς θα καταλάβει ότι τα χρήματα για τα οποία του μιλάει η Μόνικα είναι από το λαχνό των παιδιών και θα τους κρατάει και αυτούς στο χέρι; Ο Βρανάς έχει στείλει τον Ζαφείρη, να εισπράξει το λαχνό της Σμαράγδας και του Νικόλα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved