Έρωτας Μετά: Η σκηνή του ενάμιση λεπτού που θα σε κάνει να λατρέψεις τον Καρυστινό (Pics – Vid)
Media

Έρωτας Μετά: Η σκηνή του ενάμιση λεπτού που θα σε κάνει να λατρέψεις τον Καρυστινό (Pics – Vid)

Έρωτας Μετά: Μετά τον ρόλο του στην σειρά «Αστέρας Ραχούλας» ο Αντώνης Καρυστινός επέστρεψε και πάλι στον Αlpha με έναν ρόλο… συγκλονιστικό. Αυτόν του Κωνσταντίνου Δούκα.

Είναι ο σύζυγος της Ηλέκτρας. Μοναχοπαίδι και μοναδικός κληρονόμος της οικογενειακής επιχείρησης Δούκας, μιας από τις μεγαλύτερες αλιευτικές εταιρείες της χώρας.


Ο Κωνσταντίνος παντρεύτηκε την Ηλέκτρα, την κοπέλα του όταν ήταν στο λύκειο. Παρά τον ισχυρό του χαρακτήρα, ο Κωνσταντίνος ήταν πάντα ένα κοινωνικός και χαρισματικός άνθρωπος. Δεν είναι εργασιομανής, απολαμβάνει τη ζωή και κυνηγά τις απολαύσεις.


Στην ηλικία των 28 ετών, γεννήθηκαν τα δίδυμα, η Άντι και ο Γεράσιμος. Από τότε, ο Κωνσταντίνος βρήκε την πλήρωση στο σπίτι, με την οικογένειά του.
Ο καιρός πέρασε και ο Κωνσταντίνος άρχισε να νιώθει πλήξη με τη ζωή του, με τη σταθερότητα που είχε δημιουργήσει.

Αγαπά ακόμη τη γυναίκα του, αλλά έχει αρχίσει να διψά για περιπέτεια και καινούριες χαρές, σαν κάποιος που μόλις ξύπνησε από βαθύ λήθαργο. Οι καινούριοι φίλοι στη ζωή του, ο Χρήστος και η Άννα, είναι μια νέα πηγή ενέργειας γι’ αυτόν. Ο Κωνσταντίνος διασκεδάζει με τον Χρήστο κι απολαμβάνει την απλότητα της Άννας.

Ο Κωνσταντίνος ένιωσε έλξη για την Άννα από την πρώτη στιγμή που την είδε. Και θέλει ειλικρινά να βοηθήσει τον Χρήστο στις δουλειές που αναλαμβάνει. Η φιλία τους έχει γίνει δυνατότερη και οι κοινές τους δραστηριότητες έχουν γίνει η αγαπημένη τους διασκέδαση.


Και μπορεί στη σειρά να βλέπουμε το πρόσωπο ενός επιχειρηματία, ενός ευτυχισμένοι πατέρα, ενός ερωτευμένου άντρα όμως υπάρχει κι αυτό το ενάμιση λεπτό που τον είδαμε με διαφορετικό μάτι.

Είναι η σκηνή αυτή που κάλλιστα θα μπορούσε να είναι βγαλμένη από την πραγματική του ζωή.

Θες να δεις ποια είναι; Δες το βίντεο που ακολουθεί

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved