Έλα στη θέση μου: Σύννεφα στον γάμο της Ρενάτα  με τον Αχιλλέα
Media

Έλα στη θέση μου: Σύννεφα στον γάμο της Ρενάτα με τον Αχιλλέα

Έλα στη θέση μου: Ο Αχιλλέας και η Ρενάτα ξεκινούν ένα ντόμινο από ψέματα ο ένας στον άλλον που όμως σιγά σιγά αποκαλύπτονται

Ο Αχιλλέας και η Ρενάτα ξεκινούν ένα ντόμινο από ψέματα ο ένας στον άλλον που όμως σιγά σιγά αποκαλύπτονται. Παράλληλα, η Σύλβια παρακολουθεί τον Σήφη και βρίσκει που κρατείται ο Ζούβας. Την ίδια ώρα, η Φαίη επισπεύδει τον γάμο της με τον Δαμιανό, ενώ ο Λεωνίδας και η Φλωρέτα απομακρύνονται όταν εκείνος μαθαίνει την αλήθεια.

Ο Ζούβας πέφτει τελικά στα χέρια του Σήφη και η απουσία του θορυβεί τον Λεωνίδα. Ο τελευταίος τότε ψάχνει και μαθαίνει την αλήθεια για την απαγωγή του πρώτου ενώ θέλει να μάθει και όλες τις λεπτομέρειες. Τις επόμενες ώρες, ο Ζούβας καταφέρνει να επικοινωνήσει με την Σύλβια τη στιγμή που ο Σήφης τον αφήνει για λίγο καθώς ανακαλύπτει κάποιες καλλιτεχνικές του ανησυχίες. Εν τω μεταξύ, ο Αχιλλέας διαπιστώνει πως εάν συνεχίσει να λέει ψέματα στην Ρενάτα ίσως κινδυνεύσει η σχέση τους και έτσι αποφασίζει να ανοίξει τα χαρτιά του στην σύζυγο του σε σχέση με την Βiosofo και την συνεργασία με τον Μάρκο. Ο τελευταίος όμως, την επόμενη μέρα, κάνει μία δελεαστική επαγγελματική πρόταση στην Ρενάτα και εκείνη έρχεται σε πολύ δύσκολη θέση. Παράλληλα, η Μαρίνα έρχεται σε άγρια κόντρα με τον Βλάση ενώ η Φαίη δείχνει πιο αποφασισμένη από ποτέ να παντρευτεί τον Δαμιανό. Και ενώ ο Λεωνίδας σιγά σιγά μαθαίνει την αλήθεια για την απαγωγή του Ζούβα έρχεται αντιμέτωπος πρόσωπο με πρόσωπο με τον Σήφη.

Η Σύλβια παρακολουθεί τον Σήφη

Εξελίξεις έρχονται
Εξελίξεις έρχονται

Ο Σήφης κινδυνεύει να συλληφθεί αλλά η Φλωρέτα θέλει με κάποιον τρόπο να τον σώσει. Τότε, ο Λεωνίδας αναλαμβάνει και γλυτώνει τον νεαρό από τη σύλληψη για χάρη της Φλωρέτας. Ωστόσο, είναι απογοητευμένος από τη στάση της καθώς διαπιστώνει πως του κρύβει πολλά μυστικά που αφορούν το παρελθόν της. Εν τω μεταξύ, η Ρενάτα κι ο Αχιλλέας έρχονται σε αντιπαράθεση για την Φαίη και τη Sofo. Η τελευταία μάλιστα, πιέζει τον Αχιλλέα να προχωρήσουν τα σχέδια τους για τη Biosofo. Από την άλλη, η Ρενάτα καθυστερεί να απαντήσει στον Μάρκο για την επαγγελματική πρόταση που της έκανε ενώ ο Αχιλλέας προσπαθεί με κάθε τρόπο να την φέρει στα νερά του και να μην υποψιαστεί τίποτα για όσα της-κρύβει. Την ίδια ώρα, η Σύλβια οργανώνει ένα σχέδιο προκειμένου να παρακολουθήσει τον Σήφη και να εντοπίσει το σημείο που κρύβει τον Μάκη. Ο Σήφης όμως θέλει να εκδικηθεί την Φλωρέτα, γιατί νομίζει ότι εκείνη ευθύνεται που παραλίγο να τον συλλάβει η Αστυνομία. Η Σύλβια όμως, επιμένει να του τονίζει πως η Φλωρέτα τον νοιάζεται σαν να είναι η μάνα του! Την επόμενη μέρα, η τελευταία, με την βοήθεια της Βάνας έχοντας χακάρει το κινητό του Σήφη, τον παρακολουθούν για να ξέρουν πού βρίσκεται συνεχώς ώστε να τους οδηγήσει εκεί που κρατούν τον Ζούβα.

Ελευθερώνουν τον Ζούβα

Ο Ζούβας ελεύθερος
Ο Ζούβας ελεύθερος

Η Φαίη ετοιμάζεται να παντρευτεί τον Δαμιανό με απότερο σκοπό να προχωρήσει άμεσα η συμφωνία με τη Βiosofo και τον Μάρκο, ενώ ο τελευταίος συνεχίζει να στριμώχνει όλο και περισσότερο την Ρενάτα για να του δώσει μία απάντηση. Την ίδια Στιγμή, ο Ζαχαρίας εντοπίζει την αποθήκη που κρατούν τον Ζούβα, ενώ η Σύλβια και η Βάνα παρακολουθούν τον Σήφη. Όταν εξακριβώνουν πως ο Μάκης είναι εκεί, συγκεντρώνονται όλοι μαζί και οργανώνουν ένα σχέδιο για να τον ελευθερώσουν. Παράλληλα, η Ζωγραφιά βοηθάει τον Δαμιανό να καταλάβει αν η Φαίη τον αγαπάει στ' αλήθεια. Η Μαρίνα και ο Βλάσης από την άλλη, έρχονται πιο κοντά καθώς περνούν πολλές ώρες μαζί, ενώ η Φλωρέτα και ο Λεωνίδας απομακρύνονται για τα καλά μετά την αποκάλυψη της ιστορίας του Σήφη. Το ίδιο βράδυ, ο Αχιλλέας κανονίζει πίσω από την πλάτη της Ρενάτας να έρθει ο Μάρκος στο σπίτι τους για δείπνο. Ο Αχιλλέας όμως δεν μπορεί να φανταστεί ηώς η Ρενάτα μαθαίνει όλη την αλήθεια για τη συνεργασία του με τον Μάρκο και την Φαίη αλλά και όλα όσα της έκρυβε. Οι αποκαλύψεις αυτές απογοητεύουν την κοπέλα, με αποτέλεσμα το ζευγάρι να περνά την πρώτη κρίση στον γάμο τους. Ταυτόχρονα, ο Λεωνίδας μαζί με την παρέα της αποθήκης καταφέρνουν να απελευθερώσουν τον Ζούβα και η Φλωρέτα λίγη ώρα αργότερα, προσπαθεί μάταια να του εξηγήσει γιατί τόσο καιρό του έκρυβε την αλήθεια. Πώς θα αντιδράσει η Σύλβια όταν ξαναβρεθεί επιτέλους με τον Μάκη της; Τι θα συμβεί όταν η Ρενάτα ανακαλύψει τα σχέδια του Αχιλλέα;

Πηγή my tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved