Ζέτα Μακρυπούλια: Έτσι θα χειριστεί τη συνύπαρξη με τον Χατζηγιάννη στο πλατό του The Final four
Media

Ζέτα Μακρυπούλια: Έτσι θα χειριστεί τη συνύπαρξη με τον Χατζηγιάννη στο πλατό του The Final four

Η Ζέτα Μακρυπούλια τη φετινή τηλεοπτική σεζόν εκτός από το «Rouk Zouk», παρουσιάζει και το νέο μεγάλο πρότζεκτ του ΑΝΤ1 «The Final Four».

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια μίλησε για τα συναισθήματα που της δημιουργεί το γεγονός ότι θα συνυπάρξει οn camera με τον σύντροφο της Μιχάλη Χατζηγιάννη, ο οποίος θα βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του σόου, αλλά και για το αν είναι τελικά, καλό ή κακό για ένα ζευγάρι να συνεργάζεται επαγγελματικά.

Σου είχαν λείψει τα σόου;

«Μου αρέσουν τα σόου, περνάω καλά, νιώθω πως τα καταφέρνω. Δεν μπορώ να πω ότι μου έλειψαν όμως, γιατί δουλεύω ασταμάτητα τα δύο τελευταία χρόνια, χωρίς ρεπό, στην τηλεόραση και στο θέατρο, σε πολύ απαιτητικές παραστάσεις, οπότε ούτως ή άλλως δεν θα είχα χρόνο να κάνω οτιδήποτε άλλο».

Είπες πρόσφατα ότι «πάντα αγαπούσα τα βραδινά σόου που είχαν συγκεκριμένο κόνσεπτ, έχω εκπαιδευτεί σε αυτά». Αυτό ήταν και μια αιχμή για το «Sunday Live» που είχε πιο ελεύθερο κόνσεπτ και δεν πήγε και τόσο καλά;

«Κοίτα, όταν έχεις ένα συγκεκριμένο format, που έχει δοκιμαστεί στο εξωτερικό, ξέρεις ακριβώς τι πρέπει να κάνεις, νιώθεις ασφαλής, αφήνεσαι και ασχολείσαι δημιουργικά με αυτό που έχεις κληθεί να κάνεις. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, με την παρουσίαση. Οταν όμως έχεις ένα πιο ελεύθερο κόνσεπτ, τα πράγματα είναι αλλιώς. Ασχολείσαι με το καθετί, από τα θέματα και τη σειρά τους, μέχρι να βρεις κι εσύ νέες ιδέες για να έχει εν-διαφέρον για τον κόσμο. Ετσι αποκτάς άγχος και αγωνία. Οταν δουλεύεις με συγκεκριμένα κόνσεπτ, ο καθένας κάνει τη δουλειά ίου, αυτή που ξέρει καλά, δίνοντας πραγματικά το 100% του εαυτού του, χωρίς να σπαταλιέται η ενέργεια».

Συνυπάρχει τηλεοπτικά με τον σύντροφό της Μιχάλη Χατζηγιάννη!

Στο «Final Four» θα βρεθείς οn camera με τον σύντροφο σου Μιχάλη Χατζηγιάννη. Εσύ στη θέση της παρουσιάστριας, εκείνος στην καρέκλα της επιτροπής. Τι συναισθήματα σου δημιουργεί αυτό;

«Θα τον αντιμετωπίσω όπως και τους υπόλοιπους κριτές. Σίγουρα νιώθω ασφάλεια επειδή τον ξέρω και ο καθένας από τη θέση του θα κάνει αυτό που γνωρίζει, στον τομέα του».

Τελικά, είναι καλό ή κακό για ένα ζευγάρι να συνυπάρχει επαγγελματικά;

«Ανάλογα... Αν δουλεύουν μαζί σε ένα γραφείο από το πρωί ως το βράδυ, μπορεί να υπάρξει φθορά στη σχέση, όσο κι αν στην αρχή φαίνεται ωραίο να μοιράζονται την κάθε στιγμή της ζωής τους. Αν όμως αναφέρεστε σε εμάς, δεν τίθεται τέτοιο θέμα, αφού θα βρισκόμαστε μόνο στο πλατό επαγγελματικά μία φορά την εβδομάδα για λίγους μήνες».

Είπες σε συνέντευξη σου πως γενικά ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είναι διστακτικός όσον αφορά στο κεφάλαιο «τηλεόραση». Τι ήταν αυτό που τον έκανε να αποδεχθεί τη θέση του κριτή στο «Final Four»;

«Καταλαβαίνετε ότι δεν μπορώ να απαντήσω για εκείνον... Πιστεύω, πάντως, εκ του αποτελέσματος, ότι του άρεσε το κόνσεπτ».

Η προσωπική σου ζωή έχει βρεθεί επανειλημμένα στο επίκεντρο της δημοσιότητας και, όπως έχεις επαναλάβει πολλές φορές, πλέον βάζεις όρια σε όλο αυτό, και μάλιστα αυστηρά. Θεωρείς πως στο παρελθόν υπήρξαν στιγμές που παραβιάστηκε κάθε όριο της προσωπικής σου ζωής;

«Οχι ακριβώς. Απλώς στο παρελθόν δεν ήξερα πώς λειτουργεί όλο αυτό και δεν γνώριζα πώς και πόσο έπρεπε να προστατευθώ. Από τα λάθη σου, όμως, μαθαίνεις», είπε στο tv έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved