Γυναίκα χωρίς όνομα: Το γαμήλιο πάρτι που εξελίσσεται σε φιάσκο και το ατύχημα (photos)
Media

Γυναίκα χωρίς όνομα: Το γαμήλιο πάρτι που εξελίσσεται σε φιάσκο και το ατύχημα (photos)

Γυναίκα χωρίς όνομα: Ο γάμος θα γίνει όμως το γαμήλιο πάρτι δεν θα είναι έτσι όπως το περίμεναν.

Τι θα δούμε σήμερα, Παρασκευή 18 Οκτωβρίου, στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1;

Ο Αργύρης διαπιστώνει πως αρχίζει να έχει συναισθήματα για την Κάτια.

Ο Δημήτρης και η Σοφία παντρεύονται, αλλά το γαμήλιο πάρτι με την βοήθεια της Έλλης εξελίσσεται σε φιάσκο…

Στο πάρτι εμφανίζεται ακάλεστος και ο Χατζής που τορπιλίζει την σχέση Άρη – Έλλης. Ο Άρης αποφασίζει να φύγει οριστικά πια από το σπίτι, αλλά η Σοφία προσπαθεί να τον μεταπείσει....

Η Ιωάννα έχει ένα ατύχημα, αλλά αποφασίζει να μην ειδοποιήσει τον Μιχάλη. Η Μαρίνα ζητάει από τον Μιχάλη να μείνει κοντά στην Ιωάννα μέχρι εκείνη να γεννήσει το παιδί του.

Η ιστορία

Η ΚΑΤΙΑ (Μαριάννα Τουμασάτου) συλλαμβάνεται και μπαίνει στη φυλακή για να σώσει την κόρη της και να εξιλεωθεί για όλα όσα της έκανε.

Χωρίς η ΜΑΡΙΝΑ (Ντόρα Μακρυγιάννη) να γνωρίζει ότι πρόκειται για τη βιολογική της μητέρα, αναλαμβάνει την υπεράσπισή της. Όταν όμως μάθει την αλήθεια θα είναι αργά.

Η Κάτια χάνει τη μνήμη της ενώ είναι στη φυλακή από το χτύπημα αγνώστου. Ένας άνδρας εισβάλει στη ζωή της και την απαγάγει.

Πλέον βρίσκεται στο έλεος του ΝΙΚΟΥ (Κώστας Φαλελάκης) ο οποίος είναι ικανός να φτάσει ακόμη και στον φόνο για να την κρατήσει κοντά του. Χωρίς μνήμη η Κάτια αποκτά νέα ταυτότητα και ζει μία νέα ζωή.

Όμως, μέσα της νιώθει ότι κινδυνεύει, ότι μία απειλή την κατατρέχει. Όταν οι μνήμες ξυπνήσουν ο Νίκος θα αποκαλύψει το πραγματικό του πρόσωπο και η ανάγκη της να ξαναβρεί την Μαρίνα θα είναι ίσως και η μεγαλύτερη απειλή για τη ζωή της κόρης της. Δεν είναι όμως μόνη. Στο πλευρό της, θα σταθεί ο ΑΡΓΥΡΗΣ (Αλέξανδρος Σταύρου), που την ερωτεύεται και θα κάνει τα πάντα για να την προστατεύσει.

Η ΜΑΡΘΑ (Ταμίλα Κουλίεβα) όμως έχει άλλα σχέδια καθώς θα προσπαθήσει με μανία να την καταστρέψει διεκδικώντας την Μαρίνα.

Η ζωή της Μαρίνας αλλάζει και περιπλέκεται εκ νέου ενώ, μάταια ψάχνει για την μητέρα της. Μία γυναίκα, που έχει χάσει κάθε ελπίδα, θα μπει στη ζωή της. Η ΙΩΑΝΝΑ (Δανάη Σκιάδη), ένα αβοήθητο κορίτσι που θυμίζει στην Μαρίνα όσα έχει περάσει.

Όταν αποφασίσει να διεκδικήσει με πάθος αυτό που θεωρεί ότι της ανήκει, η σχέση της Μαρίνας με τον ΜΙΧΑΛΗ (Θανάσης Πατριαρχέας) θα κλονιστεί.

Τότε, η Μαρίνα έρχεται αντιμέτωπη με τη διεκδικητική μανία ενός άνδρα, του ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ (Ευθύμης Γεωργόπουλος) ο οποίος την ερωτεύεται αλλά δεν μπορεί να την κερδίσει γι’ αυτό καταλήγει στον εκβιασμό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved