Έρωτας μετά: Το καμένο αυτοκίνητο και ο νέος κύκλος έρευνας που θα φέρει τα πάνω - κάτω (photos)
Media

Έρωτας μετά: Το καμένο αυτοκίνητο και ο νέος κύκλος έρευνας που θα φέρει τα πάνω - κάτω (photos)

Έρωτας μετά: Συγκλονιστικές οι εξελίξεις στη νέα σειρά του ALPHA που έχει καθηλώσει τους τηλεθεατές.

Η μία ανατροπή διαδέχεται την άλλη στην υπόθεση εξαφάνισης της Άννας.

Οι Αστυνομικές Αρχές εντοπίζουν το αυτοκίνητο της γυναίκας καμένο και ένας νέος κύκλος ερευνών αρχίζει.

Την ίδια ώρα, ο Χρήστος βρίσκεται στο πλευρό της Ηλέκτρας στον αγώνα που δίνει για να απεξαρτητοποιηθεί από το αλκοόλ.

Η ψυχολογία του Χρήστου είναι καταρρακωμένη. Από τη μία τον έχει διαλύσει η αποκάλυψη πως η Άννα διατηρούσε δεσμό εδώ και χρόνια με τον φίλο του Κωνσταντίνο και από την άλλη το γεγονός ότι δεν έχει ακόμα κανένα σημάδι ζωής από εκείνη. Ωστόσο, ο ίδιος, όπως θα δούμε στη συνέχεια των επεισοδίων της σειράς, αποφασίζει να βάλει στην άκρη για λίγο τον δικό του πόνο και να σταθεί στο πλευρό της Ηλέκτρας και να τη στηρίξει στην προσπάθεια που κάνει να απεξαρτηθεί από το αλκοόλ.

Η γυναίκα, έπειτα από ένα σοβαρό τροχαίο που είχε ένα βράδυ που γυρνούσε μεθυσμένη, είναι αποφασισμένη να βγει νικήτρια από τη μάχη που δίνει και γράφεται στους Ανώνυμους Αλκοολικούς.

Ωστόσο, σύμφωνα με το my tv οι πρώτες ημέρες της αποτοξίνωσης για εκείνη είναι πολύ δύσκολες. Ο Χρήστος βρίσκεται δίπλα της σε αυτές τις στιγμές, με αποτέλεσμα οι δυο τους να έρχονται ολοένα και πιο κοντά.

Την ίδια ώρα, οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό της Άννας αλλά και τη λύση του μυστηρίου με την εξαφάνιση της δεν σταματούν. Έπειτα, μάλιστα, από κάποια δεδομένα βρίσκουν ένα στοιχείο που μπορεί να δώσει πολλές απαντήσεις αλλά παράλληλα να σοκάρει τα οικεία της πρόσωπα.

Οι Αστυνομικές Αρχές εντοπίζουν το αυτοκίνητο της Άννας καμένο. Η αναπάντεχη αυτή είδηση αναστατώνει τον Χρήστο και την οικογένεια του και δημιουργεί νέα ερωτήματα στην υπόθεση.

Από το μυαλό του Χρήστου περνούν τα χειρότερα σενάρια, όπως ότι η γυναίκα του κάηκε ζωντανή, ότι σκηνοθέτησε τον θάνατο της αλλά και ότι κάποιος ήθελε να τη βγάλει για πάντα από τη μέση. Ο νέος κύκλος έρευνας που ξεκινά και πάλι αναμένεται να φέρει τα πάνω κάτω...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved