Η «Μπρουκ» ήρθε στην Ελλάδα και το gossip-tv.gr ήταν εκεί! Όσα έγιναν στη Συνέντευξη Τύπου (Photos)
Media

Η «Μπρουκ» ήρθε στην Ελλάδα και το gossip-tv.gr ήταν εκεί! Όσα έγιναν στη Συνέντευξη Τύπου (Photos)

Είναι γεγονός! Η «Μπρουκ» είναι στην Ελλάδα και ξεκινά τα γυρίσματα της στη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου «8 λέξεις».

Η Συνέντευξη Τύπου της Katherine Kelly Lang ολοκληρώθηκε και το gossip-tv.gr σας μεταφέρει όλα όσα έγιναν.


Η Συνέντευξη Τύπου ξεκίνησε με την ηθοποιό να χαιρετά τους δημοσιογράφους στα ελληνικά. Ανέφερε με χαμόγελο ότι είναι πολύ χαρούμενη που βρίσκεται στην Ελλάδα ενώ μίλησε για την πρόταση του Ανδρέα Γεωργίου που έγινε μέσω Instagram.


«Είδα το μήνυμά του ανάμεσα στα χιλιάδες που λαμβάνω και μάλιστα εντυπωσιάστηκα που είδα ότι έχει 1 εκ. ακόλουθους. Η δουλειά του είναι πολύ καλλιτεχνική και δημιουργική και με συνεπήρε. Είμαι χαρούμενη που θα δουλέψω με έναν τόσο καλό επαγγελματία και είναι τιμή μου».

Η ηθοποιός θα υποδυθεί μια δημοσιογράφο, η οποία σύμφωνα με το σενάριο, αναζητά κάτι, αλλά τελικά θα εμπλακεί σε μια άλλη κατάσταση.


Έπειτα τον λόγο πήρε ο Ανδρέας Γεωργίου, αποκαλύπτοντας πώς του ήρθε η ιδέα να της κάνει την πρόταση και να την προσεγγίσει.


«Με ρωτούσε η μικρή μου ανιψιά ποιους ηθοποιούς παρακολουθούσα μικρός. Ήρθε στο μυαλό μου η "Μπρουκ" από την "Τόλμη και Γοητεία" κι έτσι της έστειλα μήνυμα. Της έγραψα ένα μικρό βιογραφικό και της είπα ότι νομίζω πως θα την ενδιέφερε να ζήσει την εμπειρία. Της έστειλα το πρώτο τρέιλερ πριν παιχτεί στην τηλεόραση και έτσι έγινε».

Ακόμη, ο σκηνοθέτης τόνισε: «Δεν θέλαμε να κάνει μόνο ένα πέρασμα. Δεν θέλουμε να εκμεταλλευτούμε μόνο τη φήμη της. Θέλαμε να αφήσουμε το στίγμα της στην ιστορία. Δεν τρέξαμε να φέρουμε μια Χολιγουντιανή star για τα νούμερα. Το κάναμε γιατί είναι κάτι διαφορετικό. Θεωρώ ότι είναι όμορφο να γίνονται τέτοιες κινήσεις και θέλω να φύγει χαρούμενη».

Θα τη δούμε λοιπόν σε 16 επεισόδια, ενώ δεν απέκλεισαν το ενδεχόμενο να ξαναενταχθεί στο μέλλον.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved