Του unfollow γίνεται! Σε αυτή την παρουσιάστρια του Alpha έκανε unfollow ο Ουγγαρέζος! (Pics-Vid)
Media

Του unfollow γίνεται! Σε αυτή την παρουσιάστρια του Alpha έκανε unfollow ο Ουγγαρέζος! (Pics-Vid)

Πριν από μερικές ημέρες ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε στην εκπομπή πως ο Δημήτρης Ουγγαρέζος τον έκανε unfollow.

«Ο πρωταθλητής στα unfollow είναι ο φίλος μου ο Ουγγαρέζος. Αν μιλήσεις στο τηλέφωνο μαζί του και του πεις κάτι που δεν του αρέσει θα σε κάνει unfollow. Εμένα με έχει κάνει unfollow. Δεν έχω καταλάβει γιατί. Μιλάμε, μια χαρά είμαστε», με την Ελένη Τσολάκη να προσθέτει: «Εμένα με έχει κάνει και block».

Πριν από μερικές ημέρες ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε στην εκπομπή πως ο Δημήτρης Ουγγαρέζος τον έκανε unfollow

Όπως διαβάσαμε όμως αυξάνεται η λίστα του Δημήτρη Ουγγαρέζου με τα unfollow αφού παρουσιάστρια του Alpha αποκάλυψε μέσα από την εκπομπή της πως κι σε εκείνη είχε κάνει το ίδιο.

«Όταν έχεις μια πολύ καλή σχέση με τον άλλο και σε κάνει επειδή έτσι του ήρθε σκέφτεσαι "μήπως δεν είχαμε καλή σχέση;". Για να τελειώνει η κουβέντα να σας πω γιατί με έκανε unfollow. Όταν έγινε η κουβέντα με τον Ουγγαρέζο και τον Καπουτζίδη κάποιος του μετέφερε ότι δεν τον υποστήριξα....

Στη συγκεκριμένη περίπτωση εγώ είχα πει ξεκάθαρα ότι κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι έχει γίνει και ότι για να τα πει αυτά που είπε έτσι ήταν... αλλά δεν ξέρεις τι έχει προηγηθεί. Κάποιος του είχε μεταφέρει τα πράγματα όπως ήθελε και του έστειλα μήνυμα και του είπα "Το έχεις δει ή σου το έχουν πει και μου είπε ότι του έχουν πει"...Του είπα δες το και αν έχεις παράπονο τα ξαναλέμε...εε...δεν τα ξαναείπαμε!».

Δείτε ποια παρουσιάστρια το αποκάλυψε στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved