Έρωτας Μετά: Η Νόρα, η εγκυμοσύνη και ο κίνδυνος (photos)
Media

Έρωτας Μετά: Η Νόρα, η εγκυμοσύνη και ο κίνδυνος (photos)

Έρωτας Μετά: Η Ευγενία Σαμαρά έκανε αποκαλύψεις για τη σειρά.

Η ηθοποιός μίλησε για την ηρωίδα της, ενώ ανέφερε όσα πρόκειται να δούμε να συμβαίνουν αλλά και την απρόσμενη εγκυμοσύνη της Νόρας.

Μίλησε μου για την ηρωίδα που υποδύεσαι, τη Νόρα...

«Στη Νόρα μου αρέσει που χώνει τη μύτη της παντού. Είναι πολύ περίεργη. Μέσα σε μια άσχημη περίοδο της ζωής της, πολύ καταθλιπτική, παθαίνει αυτή την εμμονή με την υπόθεση της Άννας. Είναι ένα ωραίο πεδίο, που μπορεί ένας ηθοποιός να παίξει και να ζήσει αυτό που είναι ένα μεγάλο δράμα για μια γυναίκα. Και πάλι μόνο να φανταστώ μπορώ, γιατί με πονάει και που το σκέφτομαι. Να θέλεις παιδί και να μην μπορείς να κάνεις επειδή το χάνεις. Είναι ωραίο για τον ρόλο σου να παίζεις και να έχεις ενεργό δράση στην κεντρική ιστορία».

Θα τη δούμε να βοηθάει κι άλλο στη λύση της υπόθεσης;

«Ναι, βοηθάει κι άλλο. Η Νόρα μπλέκεται στην υπόθεση και έχει άγνοια κινδύνου για κάποιο λόγο. Τα βλέπει όλα λίγο πιο απλά, ενώ δεν είναι».

Θα κινδυνεύσει και η ζωή της;

«Η Νόρα μπαίνει σε σπίτια τη νύχτα και δεν σκέφτεται πολύ. Αν κρίνουμε από το ότι μπαίνει σε ένα σπίτι, που δεν ξέρουμε ποιανού είναι, με σβηστά τα φώτα και βλέπει έναν να τρέχει, κάπως βάζει τη ζωή της σε κίνδυνο. Παρόμοιες τρέλες θα κάνει ξανά».

Ευγενία Σαμαρά

Η Νόρα μένει ξανά έγκυος. Πώς θα είναι τα συναισθήματα της όταν το ανακαλύψει;

«Είναι πολύ αγχωμένη και φοβισμένη με αυτό. Όταν έχεις μείνει τρεις φορές έγκυος έχεις χάσει και τα τρία παιδιά και, μάλιστα, έχεις μείνει με βοήθεια, με εξωσωματική, και τώρα μένεις φυσιολογικά, φοβάσαι ότι όλα θα πάνε στραβά. Δεν το παίρνει σοβαρά. Μία που της το λένε και μία που σκέφτεται πως, πλέον, αν είναι το τυχερό του, που λένε, θα γίνει».

Αυτό είναι ένα μήνυμα που περνάει ο ρόλος σου;

«Είναι ένα μήνυμα. Έχω μιλήσει με ψυχολόγους και έχει να κάνει πολύ με την ψυχολογία της γυναίκας. Η Νόρα, όταν χαλάρωσε, έστρεψε την προσοχή της σε κάτι άλλο και άφησε το κορμί της να λειτουργήσει διαφορετικά, έμεινε έγκυος. Εχει συμβεί σε πολλές γυναίκες. Μου έχουν στείλει μηνύματα γυναίκες που έχουν προσπαθήσει και έχουν χάσει παιδιά και βλέπουν ότι δεν έχει να κάνει μόνο με την ελπίδα αλλά και με την ψυχολογία μας», είπε στο my tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved