Κάτια Δανδουλάκη: Δίνει το απόλυτο spoiler για τις Άγριες Μέλισσες (Photos)
Media

Κάτια Δανδουλάκη: Δίνει το απόλυτο spoiler για τις Άγριες Μέλισσες (Photos)

Η σπουδαία Κάτια Δανδουλάκη, που έχει, πέρα από τις τεράστιες θεατρικές επιτυχίες της, αμέτρητες τηλεοπτικές «νί­κες» σε σειρές που έγραψαν ιστορία, επιστρέ­φει δυναμικά στο γυαλί με έναν ρόλο-έκπληξη στη γερή σειρά «Άγριες μέλισσες».

Η ηθοποιός μιλά στην Real για την Ανέτ Σεβαστού, που έρχεται να βρει λύσεις σε άλυτα παζλ, κουβαλώντας το δικό της μεγάλο μυστικό.


Πόσα κοινά σημεία έχεις με την Ανέτ; «Πάρα πολλά. Η Ανέτ είναι 100% Κάτια! Έκανα πάντα αυτό που ήθελε η ψυχή μου, όποιο κι αν ήταν το κόστος, ακόμα και κόντρα σε «πρέπει». Εκανα πράγματα ακραία για την εποχή μου - αν μπορεί να θεωρηθεί ακραίο να είσαι πλάι σε αυτόν που αγαπάς, κι ας μη σου ανήκε απολύτως. Δεν στεκόμουν στο τι μπορεί να πει ο κόσμος έκανα αυτό που μου έλεγε η καρδιά μου κι αυτό είναι που προτείνω και στον κόσμο: να μην αφήνουν τα «πρέπει» να τους εμποδίσουν, να κυνηγήσουν και να κερδίσουν όσα θέλουν»


Τρέχεις «μαραθώνιο» για άλλη μια φορά! «Γιατί με επαναφέρεις στην πραγματικότητα (σ.σ.: γελάει); Ναι, για άλλη μια φορά στη ζωή μου τρέχω τρελό «μαραθώνιο», από τα εντατικά γυρίσματα των «Αγριων μελισσών» στις παραστάσεις του «Εγκλήματος στο Οριεντ Εξπρές», που συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά», λέει και συνεχίζει: «Ξυπνάω γύρω στις 5 το πρωί, κατά τις 8 έχω όρντινο για τη σειρά και όσο μας πάει, για να τρέξω μετά στο θέατρο. Η Ανέτ διατρέχει όλες τις ιστορίες γι' αυτό κάνω γυρίσματα σε διαφορετικούς χώρους και για πολλές ώρες».


Και δεν βλέπω να σταματάς να τρέχεις, γιατί μαθαίνω ότι θα πάρετε παράταση. Ασε που ακούω και για δεύτερη χρονιά... «Ο καιρός δείχνει πάντα τι έρχεται και όλα παίρνουν τον δρόμο τους. Δεν ξέρω κάτι ακόμα. Αυτό που ξέρω είναι πως έχω μεγάλη χαρά που και ο κόσμος και οι ειδήμονες έχουν αγκαλιάσει τη δουλειά μας τόσο ζεστά. Τα καλύτερα έρχονται!», λέει η ίδια στη Real.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved