8 λέξεις: Εξαφάνιση – σοκ! Ώρες αγωνίας για την Ηλιάνα (photos)
Media

8 λέξεις: Εξαφάνιση – σοκ! Ώρες αγωνίας για την Ηλιάνα (photos)

8 λέξεις: Μία από τις βασικές ιστορίες που πρόκειται να μας απασχολήσουν ιδιαίτερα στα προσεχή επεισόδια του ερωτικού - πολιτικού θρίλερ του ΣΚΑΪ  είναι η απρόσμενη εξέλιξη στη σχέση του Οδυσσέα και της Έρσης.

Και αυτό γιατί θα προκαλέσει μία σειρά ανατροπών στη σχέση του με την Ηλιάνα. Συγκεκριμένα, ο Οδυσσέας και η Έρση ενώ έχουν κάνει τις απαραίτητες διαδικασίες για την έκδοση του συναινετικού διαζυγίου τους, μαθαίνουν ότι σύντομα θα γίνουν γονείς.

Τότε ο Οδυσσέας αποκαλύπτει στην Ηλιάνα πως η Έρση είναι έγκυος και εκείνη του ζητάει να χωρίσουν και να μην την ξαναενοχλήσει ποτέ. Στη συνέχεια, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του My TV, η Ηλιάνα αισθάνεται πιο μόνη από ποτέ και εξαφανίζεται μυστηριωδώς, προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση σε όσους τη νοιάζονται και την αγαπούν.

Στο μεταξύ, ο Μιχαήλ παίρνει τον Οδυσσέα τηλέφωνο και τον κατηγορεί ότι κρύβει την Ηλιάνα στην Κέρκυρα, αλλά σύντομα διαπιστώνει πως τον κατηγόρησε άδικα, αφού ο νεαρός δεν έχει πια καμία επαφή μαζί της. Αργότερα, το κινητό της Ηλιάνας εντοπίζεται στο σπίτι, πράγμα που σημαίνει πως εξαφανίστηκε χωρίς να το πάρει μαζί της.

Αυτό, βέβαια, κάνει τους πάντες να θορυβούνται ολοένα και περισσότερο και να φτιάχνουν διάφορα σενάρια με το μυαλό τους.

Ανάμεσα τους και το ενδεχόμενο η Ηλιάνα να έχει κάνει κακό στον εαυτό της.

Παράλληλα, η μικρή Αριάδνη ζητάει συνεχώς τη μητέρα της και ο Μιχαήλ δεν ξέρει πια τι άλλο να κάνει για να την καθησυχάσει.

Ωστόσο, μία ξαφνική επίσκεψη μέσα στη νύχτα ταράσσει τον Μιχαήλ! Η Ηλιάνα επιστρέφει στο σπίτι και προκαλεί ανάμειχτα συναισθήματα στον άντρα και στην οικογένεια της.

Από τη μία ανακούφιση και από την άλλη προβληματισμό, καθώς η ιστορία περί «απαγωγής» δεν πείθει κανέναν, από τη στιγμή που κανείς τους δεν έδωσε λύτρα για την απελευθέρωση της.

Το επόμενο πρωί, ο Μιχαήλ συναντιέται με την οικογένεια της νεαρής κοπέλας και αφήνει να εννοηθεί πως η Ηλιάνα είτε σκηνοθέτησε την απαγωγή είτε την φαντάστηκε, άρα χρειάζεται ψυχιατρική παρακολούθηση.

Η Ηλιάνα αντιδρά έντονα στις κατηγορίες του και για μια ακόμη φορά δεν την πιστεύει κανείς...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved