Άγριες Μέλισσες:  Αυτό είναι το ύψος του Λάμπρου (Photos)
Media

Άγριες Μέλισσες: Αυτό είναι το ύψος του Λάμπρου (Photos)

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος υποδύεται τον Λάμπρο στις «Άγριες μέλισσες». Ο ιδεαλιστής δάσκαλος, ο ένας και μοναδικός έρωτας της Ελένης και είναι και πολύ ψηλός!

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αγρίδι, ένα χωριό που βρίσκεται κοντά στην Πάτρα. Η οικογένεια του είχε γίδια, τα οποία ο ίδιος έβοσκε και βοηθούσε και στην τυροκομία. Μέχρι τα 13, ήθελε να γίνει θεολόγος.

Τελικά σπούδασε Διοίκηση και Οργάνωση Επιχειρήσεων, αλλά ένιωθε ότι δεν είναι αυτό που ήθελε να κάνει. Είδε τυχαία μια παράσταση στο Ρωμαϊκό Ωδείο στην Πάτρα, τον «Θάνατο του εμποράκου» με τον Θύμιο Καρακατσάνη, και τότε κατάλαβε τι θα έκανε στη ζωή του. Έτσι, σε ηλικία 23 ετών ξεκίνησε τις σπουδές του στη Δραματική Σχολή του Ωδείου Αθηνών, κάτι που είχε αναφέρει και στη συνέντευξή του στο gossip-tv.gr.

Δημήτρης Γκοτσόπουλος

Είναι 32 χρόνων, έχει ύψος 1,88 μ. και είναι σε εξαιρετική φυσική κατάσταση. Έχει ασχοληθεί με τον αθλητισμό. Το 2002 κατέκτησε και το χάλκινο μετάλλιο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων στα 10 χλμ. βάδην. Έχει εργαστεί ως σερβιτόρος, σε οικοδομή, ως τραγουδιστής, σε καφετέριες, σε bars, σε στατιστική υπηρεσία, ως πλασιέ βιβλίων, στο τηλεφωνικό κέντρο του ΟΤΕ. Είναι από πολύ μικρός οικονομικά ανεξάρτητος.

Ζει σε ένα ιδιόκτητο διαμέρισμα 50 τ.μ. στο κέντρο με θέα την Ακρόπολη. Εκεί διαβάζει, βλέπει ουρανό, κάνει πρόβες με τους φίλους του και βλέπει Νetflix.

Είναι μελαγχολικός και ανήσυχος. Έχει κάνει δύο χρόνια ψυχανάλυση και διαβάζει πολύ. Του αρέσουν οι πλατείες, οι βόλτες στο Φάληρο και επιδιώκει να είναι σε μέρη με ορίζοντα. Να έχει αέρα και να βλέπει τον ουρανό.

Έχει εμφανιστεί σε τηλεοπτικές σειρές: «Ου φονεύσεις» (ΟΡΕΝ TV, 2018), «Δικαίωση» (ΜΕGΑ, 2014) και σε πολλές θεατρικές παραγωγές, μεταξύ άλλων: «Η ζωή μου στην τέχνη» (2019) - «104 Κεντρική Σκηνή», «Οι μάγισσες της Σμύρνης» (2018) - «Παλλάς», «Νίκη» (2017) -Θέατρον Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος, «Δωμάτιο του Σαίξπηρ» (2016) - Εθνικό Θέατρο, «Ο σιμιγδαλένιος» (2015) - Εθνικό Θέατρο, «Μυστικοί αρραβώνες» (2014) - Εθνικό Θέατρο, «ΔεσποινίςΤζούλια» (2012) -«Πειραιώς 260» και φέτος πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Ωνάσης-Τα θέλω όλα» στο «Παλλάς», όπου ενσαρκώνει το ρόλο του Αλέξανδρου Ωνάση, σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή.

Πηγή: Τηλεθεατής

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved